Izidor
0 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Robotokat használnak Tunézia utcáin a polgárok ellenőrzésére a koronavírus-járvány miatti kijárási tilalom idején. Az ENOVA nevű helyi cég által gyártott P Guard robot távolról működtethető, és infravörös kamerákkal, hőkamerával, valamint hang- és fényjelző rendszerrel van felszerelve, írja az Independent.

    A fenti kissé szürreális videóban a robot igazoltat egy embert, aki azt mondja, hogy csak cigiért ugrott le. A robot ezután arra utasítja, hogy siessen. A videót a tunéziai belügyminisztérium posztolta ki.

  • Kicsit vérfagyasztóan szürreálisra, de ennek megfelelően hangulatosra sikeredett a Local videóösszeállítása, ami azoknak az országoknak a sűrűn látogatott nevezetességeit mutatja be koronavírus-járvány idején, ahol a lap is jelen van.

  • Az egyik legszebb dolog az életben a grindcore. A laikusoknak csak annyit tudok mondani, hogy olyan gyors zenéről van szó, hogy szinte a szám végén számolnak be. Erről készült egy kellően részletes dokumentumfilm még 2018-ban, a Slave To The Grind, ami most végre ingyen nézhető online, valószínűleg a koronavírus-járvány miatt utankozó, marginális zenéket szerető, érző szívű emberek megsegítése miatt. Köszönjük!