Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Natália
-2 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Jóbarátok színésznője kész fotósorozatot osztott meg magáról az Instagramon.

  Jennifer Aniston egyúttal köszönetet mondott a Hollywood Reporternek és Sherry Lansing, korábbi színésznőnek, valamint minden olyan hölgynek, akik az elmúlt évek során inspirálták őt a munkájában.

 • Az Instagram feje, Adam Mosseri egy új funkciót jelentette be, ami figyelmeztetni fogja a felhasználókat, ha túl sok időt töltenek a felületen.

  A „Take A Break” funkció felhívja majd a figyelmünket, hogy kicsit tegyük le a telefont, ha egy bizonyos időt töltünk annak használatával.

  A cég abban bízik, hogy ennek segítségével az emberek jobban ne tudják osztani majd az idejüket, illetve ténylegesen pihennek majd, ahelyett, hogy más emberek fotóit, videóit nézegetik megállás nélkül.

  A „Take A Break” funkció az USA-ban, Angliában, Írországban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon lesz majd elérhető, azonban az app a felhasználóra bízza a döntést, hogy ténylegesen leteszi-e a telefont, vagy inkább tovább folytatja annak használatát.

 • Bár sokan azt sem tudják, hogy létezik ilyen, a Pantone bizony minden évben megválasztja a következő év színét.

  A 2020-as Classic Blue, valamint a 2021-es duplázó, Ultimate Gray és Illuminating után itt volt sor, hogy kiderüljön, a Pantone szerint jövőre melyik szín fogja meghatározni a mindennapjainkat – ez pedig nem más lett mint a PANTONE 17-3938 kóddal ellátott "Very Peri" névre keresztelt kékes árnyalat, leginkább a télizöld virágjára emlékeztető lilás beütéssel. 

  Átalakuló időket élünk. Ahogy kilábalunk az elszigeteltség intenzív időszakából, úgy változnak a fogalmaink és a normáink. A kreatív szellemünket éltető gondtalan magabiztosságot és merész kíváncsiságot megjelenítő, PANTONE 17-3938 Very Peri segít nekünk, hogy elfogadjuk a lehetőségek e megváltozott tájképét, és új látásmódokat nyisson meg számunkra, miközben újraírjuk életünket. A Very Peri magában foglalja a kék szín által képviselt pozitív tulajdonságokat, megspékelve azt a mai napok energiáival, hogy egy teljesen új megvilágításba helyezze az előttünk álló jövőt

  – írja Instagram-oldalán az 1962-ben alapított amerikai festékgyár.

  Ön mit gondol, milyen színű a "Very Peri" névre keresztelt árnyalat?

 • A műsorvezető ezúttal Ariana Grande és Megan Thee Stallion közreműködésével énekel egy pandémia témájú, karácsonyi dalt, amihez már egy bizarr videoklipet is forgattak.

  jimmy fallon.png
  Fotó: JimmyFallonVEVO / youtube

  Az új dal a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorban debütált,

  a rajongók viszont nincsenek teljesen elragadtatva a végeredménytől.

  Sokak szerint ugyanis erőltetett lett, és nem csoda, hogy eltűntették a dislike gombot a YouTube-ról, mert ez a dal biztosan azt érdemelne.