Vanda, Paula
-2 °C
0 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Forrás:YGFacebook
  Forrás:YGFacebook

  Otthonában tartóztatták le a rendőrök YG-t, aki a tervek szerint vasárnap este fellép a Grammy-gálán. A Guardian írja, hogy a rendőrök átkutatták a házát is, és csak 250 ezer dollár óvadékért engedték szabadlábra.

  A részleteket egyelőre nem tudni, de az már biztos, hogy YG tárgyalása kedden lesz. A rapper a 2019-ben lelőtt Nispey Hussle rapper emléke előtt tisztelgő szegmensben lép fel John Legenddel és Meek Millel.

 • A hétvégén Debrecenben rendezik a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságot, amin már eddig is szép magyar sikerek születtek, már két arany- és egy ezüstérme van a csapatnak. 

  A short tracken elég nagy a tempó, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya pedig ideiglenesen a jégpályát is az ellenőrzése alá vonta, és bemérte a versenyzőket. 

  A 40 kilométer per órás tempó inkább csak az alsó küszöböt jelenti, szombaton a legnagyobb sebesség az 51 km/h-s volt. Számolások alapján is kijön ez a sebesség, például Liu Shaolin Sándor szűk 8 másodperc alatt is körbemegy az 111,1 méteres oválpályán.