Paulina
20 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó:Facebook
  Fotó:Facebook

  Büszkeséggel tölti el a műsorvezetőt, hogy már egy éve füstmentesen él. Korábban már volt egy sikertelen próbálkozása, akkor másfél év után ismét a cigaretta mellett döntött, most viszont úgy érzi, örökre szakított a dohányzással.  

  Ma egy éve nem dohányzom! Egy szálat sem szívtam! A végén már csak elektromos volt, de aztán valahogy az is kikopott már belőlem. Egyszer már korábban leszoktam, de akkor másfél év után visszaestem. Most szerintem ez örök szakítás, nagyon ritkán jut eszembe, akkor is csak rácsodálkozom, hogy tényleg telenyomtam magam füsttel??? Filmen menő, amikor cigiznek, de az életben engem már nem vonz.

 • A Margit-kórház kedves, szívbe markoló és figyelmes üzenetét ma reggel sikerült lencsevégre kapnia egy olvasónknak. Csodás találat, egyben annyira, de annyira magyar, akarom mondani: It is so Hungarian!

  IMG 7598
 • Mivel megint max fordulaton pörög az internet egy bizonyos ember egy bizonyos mondata miatt, ezért megnéztük, hogy esetleg van-e valami rendszer ezekben a megszólalásokban. Látunk-e egy jól kirajzolódó mintát, hogy nagyjából milyen időközönként lehet számítani egy-egy botrányra tőle?

  Nézzük akkor az ábrát:

  schobert.png

  Amit a képen látunk, az nem más, mint a Google keresési trendje az elmúlt 12 hónapban. Amint látszik: durván három hónaponként van egy-egy kiugró érték. 

  Mik voltak a fent jelzett időszakokban?

  2021. január: Schobert Norbert 100 millióra perelné a gyalázkodókat + elhízás = Gulág és Auschwitz.

  2021. április: "Csimpánzcsöcs"

  2021. május: "Nagy, kövér országból nem fogsz kapkodni Ronaldókat"

  Igen, a grafikon azt mutatja, hogy adott időben mennyire volt felkapott kereső kifejezés a Schobert szó.

  Tény, hogy ez az időszak kicsit besűrűsödött, pláne, hogy most megint van egy kis balhé, mivel Schobert Norbi azt mondta, hogy egy normális feleség nem kelti fel éjjel a férjét, ha sír a gyerek.

 • 2401 művész vett részt abban a kihívásban, amit Clinton Jones indított az elmúlt hónapban. A játék lényege az volt, hogy egy előre megadott, egyszerű animáció segítségével minden jelentkezőnek készítenie kellett a saját stílusában egy alkotást, az ötletgazda által bedobott figurát egy alternatív valóságba helyezve. Az elmúlt pár hétben rendkívül izgalmas megoldások születtek, melyek közül a legjobb százat a YouTube-csatornáján mutatta be a művész.

  Fotó: You Tube
  Fotó: You Tube

  A Los Angelesben élő Clinton Jones elképesztő szenvedéllyel végzi a munkáját. A számítógépes grafikával, rendezéssel és fotózással is foglalkozó művész elmondása szerint imád részletekbe menő, különféle történetek által vezérelt alkotásokat kreálni, amelyeket rendre meg is mutat a saját csatornáján. Önmagáról azt írja, elsősorban a zene és az utazás motiválja, illetve azok a nevetséges szituációk, amelyeket az élet produkál. A folyamatos fejlődés és növekedés célkitűzésével nemrég egy olyan kihívást indított, amely számára is meglepetést okozva ténylegesen összekovácsolta a hasonló érdeklődésű alkotókat.

  Jones egy egyszerű animációt bedobva annyit kért a jelentkezőktől, hogy készítsenek abból a stílusuknak megfelelően egy saját alkotást,

  AZ ÁLTALA KREÁLT KARAKTERT EGY ALTERNATÍV VALÓSÁGBA HELYEZVE.

  Az elkészült animációk valóban lehengerlőek, a művész június 12-én a 100 legjobbat montázsba szerkesztve mutatta meg a YouTube-csatornáján.