Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Több éve szakemberhez jár az énekesnő, hogy feldolgozza a lelki traumáit.

    Tóth Andi a Sorry! magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt: immár 9 éve annak, hogy egy pszichológus segítségével igyekszik feldolgozni a lelki traumáit. Bár az énekesnő nem készül az anyaságra, mégis elmondta, ha az élet úgy hozza, szeretne ott lenni a gyermekének mentálisan és lelkileg egyaránt.

    Arra fogom nevelni őt, hogy élje meg az érzéseit, kommunikáljon azokról velem és a világgal. Fontos, hogy érezze, igenis számít a szava és az, hogy mit érez. Az én generációmnál azt tapasztalom, hogy az emberek elnyomják az érzéseiket. Az sosem baj, ha egy gyereket szeretnek és szépen nevelnek. Én ezt sajnos nem kaphattam meg.

    idézi a Bors az énekesnőt, aki úgy gondolja, mivel nehezebb gyerekkora volt, ezért könnyebben viselte a a sztársággal járó „húzósabb időszakát”.

    „Nem volt stabil támaszom, nem tudtam kihez fordulni a nehéz helyzetekben, csak magamra számíthattam” – magyarázta Tóth, majd hozzátette: a szüleitől inkább intelmeket kapott, hogy mit ne csináljon, tanáccsal egyáltalán tudtak szolgálni.

    Az én boldog napjaim a nagymamámhoz és az ő házához kötődnek. Ha első emléket kell mondanom, akkor mindenképp az volna, amikor először tehenet fejtem, én voltam ugyanis a tejfelelős

    – emlékezett vissza gyermekkorára Tóth Andi.

  • Most sokan irigykednek a színésznőre.

    A hétvégén Magyarországra érkezett Brad Pitt, a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, filmproducer, majd egy újabb világsztárt is lencsevégre kaptak a Hungaroringen.

    Ezúttal Lékai-Kiss Ramóna posztolt egy közös fotót Instagarmján a Bridgerton színésznőjével, Simone Ashley-vel, aki Kate Sharmát alakítja a népszerű sorozatban. Bár a 29 éves brit színésznő mindenhol igyekszik kerülni a felhajtást, mégis örömmel pózolt a magyar műsorvezetővel. Íme:

  • Szerettei várták a túlparton.

    DSC3755
    Fotó: Gerencsér Tamás / Index

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, a szombati rossz idő miatt egy nappal elhalasztották a rajtot, így vasárnap kora reggel rajtolt el a 42. Lidl Balaton-átúszás Révfülöp és Balatonboglár között. Bár profi versenyzők is rajthoz álltak, de szokás szerint nagy többségben voltak a szabadidő-sportolók, akik nem az órával vagy egymással versengtek, hanem fő céljuk az volt, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak. Köztük Járai Máté színész is nekivágott a távnak, ugyanis régóta a bakancslistáján szerepelt, hogy átússza a Balatont, amit most sikeresen teljesített.

    Járai nagymamám emlékére is tettem, akinek az összes csodálatos balatoni nyarat köszönhetem. Önmagamért, hiszen nem az úszás az erősségem, és azokért is, akik a parton vártak: feleségemnek, aki mindig mindenben mellettem áll, immár 25 éves húgomnak, aki SUP-pal teljesítette a távot, szemmel tartva engem a távolból. Hatalmas élmény volt! Köszönöm

    – írta Instagram-posztjában a színész, aki azt is megosztotta, hogy 2 óra 56 perc alatt sikerült leúsznia a távot.

  • Tóth Gabi és kedvese, Papp Máté Bence Pomázon tartott gyermektábort, amely lovaglással, énekléssel és tánccal telt eseményen közel negyvenen vettek részt. A szerelmesek megismerkedésük óta szerették volna megvalósítani közös álmukat, vagyis hogy létrehozzanak egy nyári tábort gyerekeknek, ahol átadhatják nekik a népzene, a néptánc és a hagyományok iránti szeretetüket.

    A hagyományápoló tábor helyszínére az egyik napon a Nébih is kiszállt, ahol egy névtelen bejelentést követően ellenőrzést végeztek. Az esetre reagálva az énekesnő elmondta: tudták, hogy „lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsék őket”. Mindenesetre a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal mindent rendben talált, és zavartalanul folytatódhatott az élet a gyerekekkel. Tóth most Instagramján adta hírül, hogy sikeresen lezajlott a gyerektáboruk, melyről a következő sorokat írta.

    Megcsináltuk babája neki'. Ilyen fáradtak ritkán vagyunk, de olyan csoda hét volt a gyerekekkel, hogy csordultig van a szívünk! Újra látom, hogy a jó emberek köztünk járnak, és a hitem, szerelmem erősebbé vált, mint valaha! Átadni azokat a dalokat, táncokat, amiket ránk hagytak, az szívbeemelő érzés! Hallani az énekeket és látni azokat a táncokat, amiket megtanítottunk a táborozóknak… nem lehet szavakkal kifejezni!

    – fogalmazott az énekesnő, majd hozzátette:

    Együtt leküzdöttünk félelmeket, feldolgoztunk traumákat, és barátságok születtek. Együtt énekeltünk a tábortűznél, íjászkodtunk , lovagoltunk, karaokéztunk, táncházaztunk, sírtunk egymás vállán… Bebizonyítottuk, hogy egy a ritmusunk, összetartozunk! Mert a csoda bennünk van, és élni érdemes! Köszönjük a bizalmat! Folytatjuk.