Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Colby Covington csak egy átlagos MMA-s volt, de két éve szóltak neki, hogy ki fogják rúgni a UFC-ből, mire elhatározta, hogy a gyűlöletből épít magának karriert. Megmutatta, hogy 2019-ben már a prosztóság is lehet kifinomult.

Zöld Karácsony Zöld Karácsony

Fenntartható ünnep azoknak, akik gondolnak a jövőre!

Cikkeink a témában
tovább...

Fura macskás nénik, szevasztok! A legtökéletesebb ajándék a társasjáték, ezt mindenki tudja, aki kapott már valaha. Adunk tíz jó tippet, lehetünk ősemberek, tengeralattjáró-vezetők, de még gondolatolvasók is.

egy piaci nap

idegen testünk

jadviga párnája

természetes fény

a fényképész utókora

Gyógyszerezett élet, szélsőséges Izland, a nem könnyű gyerekvállalás, lengyel Nobel-díjas. Itt a vége az 50-es listának.

heti besztof

ezen a napon

Újra együtt énekel L. L. Junior és Mohamed Fatima. Interjú a két zenésszel szegénységről, Lagzi Lajcsiról, roma hiphopról, valamint arról, hogy miért nem tér vissza a Fekete Vonat.

Videók

Egyetlen nőnek sem tetszik az a gondolat, hogy a szerelem elmúlhat, pedig néha megtörténik. Posztolónk párja sokszor nem kívánja őt, és a szenvedély is eltűnt a kapcsolatukból.

Közélet

Megdöbbentő mértékben járul­nak hozzá a széndioxid-kibocsá­tás növekedéséhez a státusz­szim­bólummá vált városi terepjárók.

A screwball jellegű romantikus komédiák luxusfilmje, aminek főszereplőnője nem tud dönteni három férjjelölt között.

Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!