Konrád
4 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1231936416
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Nemrég írtunk róla, hogy Chrissy Teigen, a Twitter földi helytartója úgy döntött, hogy elhagyja a platformot. De úgy néz ki ez nem állítja meg abban, hogy élő, lélegző rádióként elmondja a véleményét celebtársairól. Például Kim Kardashian válásáról is volt egy-két szava a Watch What Happens Live című műsorban. 

  Kim megvan. Tudom, hogy mindent beleadott. Sajnálatos, hogy nem működött, mert úgy láttam a kapcsoaltuk örökké fog tartani. 

  De ugyanebben a műsorban a Meghan Markle-lel és Harry herceg Oprah Winfreynek adott interjúja is szóba került. 

  Amikor végre megtudtam nézni, úgy voltam vele, hogy “Atyaég, ez óriási”. De sokat vártam mire megnéztem, Szóval, addigra már egy csomó mindent hallottam róla. De, igen, nagyon elgondolkodtató. 

  Magáról Markle-ről pedig nagyon pozitívan nyilatkozott. 

  Nagyszerű ember és nagyo kedves, olyan kedves, ahogy mindenki mondja. Ezért van az, hogy nézed mi történik, és úgy vagy vele, hogy “Istenem, mi van az mindenkivel, hogy ezt az embert ennyire rosszindulatúnak és ennyire őrültnek állítják be, mikor ugyanolyan mint ők és olyan kedves, ahogy mondják.

   (via: Just Jared, Etonline)

 • Martin West tévés producer éppen a kelet-londoni temetőben járt, amikor egy arra tévedt róka keltette fel a figyelmét. A férfi több fotót is készített az állatról, aki meglehetősen tehetségesnek bizonyult pózolás terén. Először „rámosolygott“ az őt fotózó Westre, majd nyelvet nyújtott, és továbbállt.

 • Nagyon úgy fest, hogy a két sztár igencsak jól kijön egymással, és minden pillanatot megragadnak a lazításra és a haverkodásra. A két színész a Thor negyedik részének a forgatása miatt van Ausztráliában, ahol Matt Damon valószínűleg ugyanazt a Loki imposztor karaktert fogja majd alakítani, akivel már a Thor-Ragnarök című filmben is találkozhattunk.

  Chris Hemsworth pedig ismételten Thor szerepébe bújhat, és így az első olyan Marvel-karakter lesz, aki egy negyedik önálló filmet is magáénak tudhat.

  A színészek a munka mellett sok időt szentelnek a pihenésre is. Nemrégiben szinte az egész stáb elment egy ausztrál rögbimérkőzésre, de azóta posztolt olyan képet is a színész, amin éppen küzdősportot néznek Matt-tel.

  Két nappal ezelőtt pedig, egy „albumborítónak” is megfelelő képet osztott meg, amin nemcsak Matt és ő szerepel, hanem az Oscar-díjas Taika Waititi, aki a rendezője a filmnek.

  A képhez csak ennyit írt a színész:

  jövő héten jön a lemez #készüljvilág.

 • chrome-capture (7)

  Egy idős házaspár így ünnepelte az 50. házassági évfordulóját. A lány segített felhúzni a cipzárt, felhúzni a cipőt, feltenni a fátylat. Majd jött a nagy meglepetés. Ötven év után, ugyanabban a ruhában újra odaállt a férje mellé, aminek természetesen hatalmas meghatódás lett a vége.

  Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas, 100%-ig bekönnyezős tartalom következik!