Miklós
-5 °C
-2 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerdán tartották a Real Madrid focistái hagyományos karácsonyi vacsorájukat, ahol megajándékozták egymást. Az is kiszivárgott, hogy mivel: Gareth Bale-t például egy golfütővel lepte meg a Marcelo. 

  Az ajándék azért pikáns, mert Thibaut Courtois kapus nemrég amiatt bírálta a walesi játékost, hogy inkább golfozik, mint hogy csapattársaival töltse az idejét. Erre játszhatott rá Bale, amikor a magyarok ellen 2-0-ra megnyert sorsdöntő Eb-selejtező után egy olyan zászlóval pózolt, amire a következő volt írva:

  Wales. Golf. Madrid. Ebben a sorrendben.

 • Felnőttként a legtöbb ember nem is számít rá, hogy december 6-án bárki megajándékozza, ezért mindig nagy a meglepetés, ha váratlanul mégis találunk egy mikuláscsomagot a csizmánkban,

  vagy az autónkon.

  Olvasónk ma Kapuváron állt meg egy fizetős parkolóban, lelkiismeretesen vett jegyet is, de később az autójához visszatérve mégis talált egy olyan „mikuláscsomagot” az autója szélvédőjén, aminek senki nem örül.

  Erre a látványra senki sem szeret visszaérni a kocsijához
  Erre a látványra senki sem szeret visszaérni a kocsijához
  Fotó: Olvasónk, Péter

  Amikor bosszúsan kibontotta a kellemetlen meglepetést, kiderült, hogy a kapuvári parkolóőrök a legjobb fejek, ugyanis szaloncukorral és

  csokival díjazták, hogy Péter megváltotta a parkolójegyét.

  Így diliznek a kapuvári parkolóőrök
  Így diliznek a kapuvári parkolóőrök
  Fotó: Olvasónk, Péter

     

 • Illetve angyalkákat és egy hóembert is keresnek a sátoraljaújhelyi rendőrök, írja a Police.hu.

  Csütörtök hajnalban ugyanis az egyik sátoraljaújhelyi mezőgazdasági üzlet udvaráról ismeretlen tettesek (vagy a Grincs) elloptak öt darab 3D-s fényfigurát. A túszul ejtett darabok között volt 

  • Egy 2 méteres hóember
  • Két trombitáló 2 méteres angyalfigura
  • Két darab másfél méteres szarvas, az egyik álló, a másik ugró pózban.
  3D-s fénybábuk
  Fotó: Police.hu

  A rendőrség azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatos bármilyen információval rendelkezik, segítse a rendőrök munkáját, hogy a figurák visszajuthassanak a bolt elé. 

 • A kérdésre a választ a NAVA mai bejegyzése jóvoltából tudjuk meg:

  A kedves kis jelenetből nem túl meglepő dolgok derülnek ki: Frakk nagyon szereti a virslit, a töpörtyűt, a szalámit, a kenőmájast, és Lukréciáék mindig kavarnak valamit, de aztán pórul járnak. 

  frakk1.png