Simon, Szimonetta
7 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Járőrszolgálat közben akadtak rá egy helyes kiskutyára a nagykátai rendőrök, az állatot orvoshoz vitték. A „sérült kistigris” lábtörést szenvedett, ezért megkapta a megfelelő ellátást, majd a helyi menhelyre szállította a rendőrség. A további gondoskodást, ellátást az ott dolgozók vállalták.

  eb2 0
  Fotó: Police.hu
 • Tolna megyei rendőrtaps nyerte a Magyar Rendőrség „hivatalos turizmust népszerűsítő filmsorozatát”, melyet „Day & Night” challenge néven indított útjára a Budapesti Rendőr-főkapitányság idén nyáron.

  A videósorozatban mind a 19 megyei rendőrfőkapitányság kiállít egy-egy szép szolgálati járművet és egy közrendvédelmi szakembert illetőségi területének legszebb tartózkodási helyére. A kiválasztott rendőr szemrevételezi a helyszínt, majd összeüti a tenyerét.

  A hivatalos közeg által végrehajtott cselekmény következtében megszűnik a nap által biztosított természetes közvilágítás, és megnézhetjük a tetthelyet mesterséges fények és a járőrkocsi színes villogói által biztosított láthatóságban.

  A győztes megyének járó elismerést Dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya Szekszárdon adta át Tolna megye rendőrfőkapitányának, Szabó Csaba r. Dandártábornoknak

  – olvasható a Police.hu internetes oldalon.

 • A közönségsikerre tekintettel harmadik évad is készül A tengeralattjáró című német tévésorozatból, ráadásul csúcstechnológiával – jelentette be a sorozatot sugárzó Sky tévécsatorna.

  Marcus Ammon, a Sky Deutschland eredeti tartalmakért felelős igazgatóhelyettese elmondta, hogy a második világháború idején játszódó tengeralattjárós dráma első két évada nagy siker volt a közönség körében. A produkciónak komoly rajongótábora van, nagy számban a fiatalabb nézőket is érdekli a történet, és sok nő is nézi a sorozatot. Mint hozzátette, a Samsunggal együttműködve kitűnő kép- és hangminőséget tudnak nyújtani a széria nézőinek.

  A produkció harmadik évadának új epizódjait a világon elsőként 8K-technológiával készítik, és a legkorszerűbb, Dolby Atmos hangzással lehet majd hallani.

 • Briana White (Forrás: Twitter)
  Briana White (Forrás: Twitter)

  Kevés annyira elhivatott szinkronszínésznő létezik a videojátékiparban, mint az egyébként igen dekoratív Briana White, aki az egyik női főszereplő, az Aerith Gainsborough nevű karakter angol szinkronhangja a Final Fantasy VII Remake-ben.

  Korábban a Twitch.tv-n is közvetítette a játékot (rajongói legnagyobb örömére). Annyira elérzékenyült, amikor Aerith-szel először találkozott a játékban, hogy miközben Briana hangján megszólalt, eltört nála a mécses, és örömében elsírta magát.

  Lelkesedésben tehát nincs hiány Briana White-nál, és ez azóta is így van, hogy a Final Fantasy VII Remake már több mint fél éve megjelent PlayStation 4-re. Ennek újabb ékes bizonyítéka, hogy Briana ezúttal olyan cosplay fotókat osztott meg a Twitteren, amelyeken saját karakterének ruhájába bújt.

  Hogy a hatás teljes legyen, az egyik képen még azt a sárga liliomot is szorongatja a kezében, amelyet rendszeresen láthattunk Aeris-nél, hiszen a lány bolondult érte.