Oszkár
20 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tojás, cserkész kolbász, virsli és makaróni – ezt mind egy edényben rottyantotta össze a fideszes politikus, aki gyakran megvillantja konyhaművészetét a közösségi oldalán. 

  Amit a képen látunk, igazából tojásos lecsó, még akkor is, ha nem egészen így emlékszünk erre az ételre. Németh Szilárd állítja, a gyermekei kérték így. 

  Ön megkóstolná?

  Az MSZP-s EP-képviselő, Ujhelyi István is kiszúrta a különös ételt:

  „Németh Szilárd megőrülne, ha tudná milyen finomat és mégis könnyűt főztem a családnak...” – üzente a fideszes politikusnak, jelezve azt is, hogy épp családilag nyaral egy kempingben.

 • Tillától már megszokhattuk, hogy bármerre jár, mindenhonnan élőzik egy rövidet. Ezt akkor is megteszi, ha mondjuk Pápai Joci nem akarja.

  Fotó:Facebook
  Fotó:Facebook

  Ezúttal a Sztárban sztár leszek cím műsor öltözőjéből jelentkezett be a műsorvezető, ahol épp a zsűritagokat sminkelték a forgatásra. A szobában ott volt Majka és a rapper kisebbik fia is, ám Tilla Pápai Jocit támadta be a mobiljával, aki félmeztelenül ült egy széken. Hiába ellenkezett, a tévés akkor is felvette, sőt azt is megmutatta, milyen zokni van rajta. Utóbbiból Majoros Péter sem maradt ki. 

 • Az énekesnő messze földön híres a szőke, göndör sörényéről, amit most egyenes, barnára cserélt.

  Persze nem örökre.

  Csupán egy klip kedvéért változott a frizura, Opitz Barbi jelzi is, hogy amit a fején láthatunk, az bizony paróka. A kommentszekcióban viszont így is többen megjegyezték, mennyire jól áll neki ez az új stílus.

  Ön mit javasolna neki?

 • Akik követik a Williams házaspárt, azoknak nem újdonság, hogy sokszor olyasmit is megosztanak a privát életükből, ami nem biztos, hogy másokra is tartozik, illetve hogy a kívülállók kíváncsiak rá.

  Most egy ilyen tartalom következik.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az énekes párja, Ayda Field által megosztott felvételből kiderül, hogy Robbie Williamsnek a fülével volt probléma, a hallójárata eltömődött a felgyülemlett fülzsírtól, ami már fájdalmat is okozott. Ezt kezelte egy orvos, akinek a videón csak a keze látszik, ahogy

  egy fecskendővel kimossa, ami nem oda való.

  A felvételt már csaknem 350 ezren megnézték, a kommentelők között volt, aki megdöbbent, de olyan is, aki szerint az eset teljesen normális, ha valaki túl gyakran használ fülhallgatót.

  Csak akkor nézze meg, ha biztos benne, hogy nem lesz rosszul!