Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

A szuverenitás elleni összeesküvés zajlik a világban, az okostelefon egy tömegpusztító fegyver, a politika lezüllesztése 99%-ban nem a Fidesz felelőssége, a kurdokat ugyan sajnáljuk, de az erkölcsöt felülírja az érdek, Hadházy pedig úgy viselkedik, mint egy retardált kisgyerek. Kövér László előadásán jártunk.

A bolgár kamion 25 éves észak-ír sofőrjét letartóztatták. Az áldozatok között egy tinédzser korú is van. Négy napja lehetett Angliában a kamion, mire felfedezték a holttesteket.

tovább...

Visszadobták az ellenzéki polgármester által kínált helyettesi posztot, mert "nem vesznek részt pártpolitikai csatározásokban"!

A Tottenham és a PSG 5-0-ra nyert, utóbbiba Mbappé lőtt mesterhármast. A ManCity az Atalantát KO-zta 5-1-gyel. A Bayern az Olimpiakosszal játszott 3-2-t. A Juventust Dybala mentette meg a vereségtől.

A Stenk Podcast legújabb adásában Fluor volt a vendégünk, akivel beszélgettünk a kormánymédiás támadásokról, a Petőfi Rádióról és arról, hogy a haknizás miatt rövid időre pánikbeteg lett.

Videók

Az okos más kárán tanul szellemében, az énmárkázás leggyakoribb hibái, hogy ezeket neked már ne kelljen elkövetned.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára

Az állami rendszer szitaként engedte át többször ezt az autót, végül megkímélt állapotúként hirdették meg. Tanulj, hogy te ne járj így!

  • MűhelyPRN a Becsületesnepperrel

Időzített bomba, amikor még ketyeg

Ilyen motorral inkább ne vegyél autót! Tényleg ne. Ha jó, persze élvezni fogod, de ha mellényúlsz, garantáltan kirabol.

Tovább a Totalcar címlapjára
Ingatlan hirdetése

Beck Györgyöt az éjszakai e-mailek hiányáról, a Csipke Rózsika álmából felébresztett számítástechnikai társaságról, de a Wikipédiáról is kérdeztük. Interjú.

Beck Györgyöt az éjszakai e-mailek hiányáról, a Csipke Rózsika álmából felébresztett számítástechnikai társaságról, de a Wikipédiáról is kérdeztük. Interjú.

Év vége felé már mindenki kíváncsian várja, mi lesz a következő év színe.

Sasad egy gyönyörű környék, méghozzá Buda belsőbb részeihez nagyon közel. Errefelé egymást érik az új luxusházak és lakások.

A szűken vett belvárosban az árak csillagászatiak, az utcák szűkek és mentesek a zöldfelületektől, de parkolás is lehetetlen. De van kivétel!

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!