Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egykoron szeplős kislányból mára üzletasszony és kétgyermekes anyuka lett.

  kris
  Fotó: Instagram / @krisjenner

  Ma ünnepli születésnapját Kylie Jenner, aki már két gyermek édesanyja és a világ egyik leggazdagabb embere, de még mindig csak 25 éves.

  A nagy nap apropójából édesanyja, Kris Jenner egy szívhez szóló üzenetet írt legkisebb gyermekének, akiről kiskori fotókat is mutatott Instagram oldalán. A válogatás egy friss képpel zárul, amely még jobban szemlélteti, mennyit is változott Kylie az elmúlt években.

  „Kedves vagy, mérhetetlenül nagylelkű, okos, együttérző, jószívű, erős, kreatív, kívül-belül gyönyörű! Szeretlek nézni téged a gyerekeiddel… Te vagy a legcsodálatosabb anyuka, és nagyon büszke vagyok az összes teljesítményedre és a hihetetlen lendületedre. Te mindig is az én kicsi lányom leszel, és végtelenül büszke vagyok rád!” –fogalmazott Kris.

   

 • Házuk kerítésén keresztül dobhatták be a kutyához a mérgező falatot.

  Tokiót megmérgezték. De Tokió erős! A múlt hónapunk borzalmasan telt. Drága Tokiót egy ismeretlen elkövető megmérgezte. A kerítésen keresztül dobta be neki a mérgezett falatot. Kiskutyánk - aki idén 1 éves - 3 hétig küzdött az életéért, mire elkezdhettünk valóban reménykedni benne, hogy túléli

  – kezdte posztját a színész, aki hozzátette, szerencsére kutyájukat is olyan kemény fából faragták, mint őket. 

  Nem tudom, hogy lehet képes valaki ilyet tenni, egy ártatlan állatot bántani. Hálás köszönettel tartozunk az Állatorvostudományi Egyetem - University of Veterinary Medicine Budapest orvosainak és ápolóinak és mindenkinek, aki segített! Vigyázzatok szőrös barátaitokra!

  – fejezte be.

 • Nincs mire panaszkodnia.

  A 42 éves ausztrál színésznő elképesztő fogyásáról korábban már mi is többször beszámoltunk, Rebel Wilsonra szinte rá sem lehet ismerni az elmúlt hónapokban. A tökéletes alaknak azonban ára van, az, hogy mi vezette Wilsont oda, hogy drasztikusan változtasson életmódján, ebben a posztunkban részleteztük. 

  A színésznőről most futás közben készült néhány lesiotó, melyeken fekete edzőfelszerelésben látható. A képeket ide kattintva tudja megtekintetni.

 • Szakításuk idejében szinte csak róluk cikkezett a külföldi bulvársajtó, mostanra azonban mindketten a saját maguk életét élik – mint kiderült, Camila már egy másik férfi társaságában.

  A 25 éves kubai énekesnőt vasárnap, augusztus 7-én látták kézen fogva sétálni egy Austin Kevitch nevezetű fickóval, akiről a Daily Mail kiderítette, hogy a Lox Club névre keresztelt zsidóknak szánt társkereső oldal társalapítója és vezérigazgatója. 

  A férfi nem egy szerény teremtés, társkeresőjének leírásában ugyanis az áll, hogy „hasonló gondolkodású, nevetségesen magas elvárásokkal rendelkező“ emberek számára hozták létre, ettől függetlenül aranyosan néztek ki a Camilával való első nyilvános randevújukon.