Kornélia
-1 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mihalik Enikő annak ellenére, hogy nem szégyenlős típus, a magánéletével kapcsolatban kevésbé kitárulkozó alkat. De most Youtube csatornáján pótolta a hiányt és válaszolt a rajongók kérdéseire.

  A videóban többek között szóba kerül az is, hogy már gyerekkorában sem volt szégyenlős. Míg a barátnői már nőiesedtek, addig nála még nyoma sem volt a kamaszodás testi jeleinek, ezért nem is volt hajlandó melltartót venni, és egy szál tangában rohangált a Balaton parton nagypapája legnagyobb megdöbbenésére. Ezenkívül kiderült még, hogy van egy titkos tetoválása a szájában, ami egy trágár szó. 

  Viszont a 33 éves modell nyíltságát és közvetlenségét a legjobban az a válasz foglalja össze, amit arra a kérdésre adott, hogy mi motiválja akkor, ha nincs kedve edzeni? 

  Tulajdonképpen az, hogy valószínű az edző előre ki van fizetve. 

  Az összes kérdést és választ, Mihalik Enikő csodálatosságát és szuggesztív macskáját itt tekintheti meg: 

 • michael c hall
  Fotó: Jerod Harris / Getty Images Hungary

  Nemrégiben írtunk róla, hogy Michael C. Hall betöltötte az 50. életévét. És nem sokkal később kikerült az első fotó a Dexter 9. évadából.

  Láthatóan a karakter nem úgy néz ki a képen, mint ahogy utoljára láttuk őt a 8. évad végén 7 évvel ezelőtt,

  hiszen se nem szakállas, se nem tűnik favágónak rajta. Inkább ismételten olyan, mint amikor ereje teljében volt a korábbi évadokban.

  A 8. évad brutális lebőgése után a rajongók most újult erővel lendülnek bele abba, hogy a 9. évad csak jobb lehet, és talán méltó lezárást kaphat a sorozat. A forgatást valamikor 2020 év végén kezdték el, és

  a bemutató várhatóan 2021 közepe vége fele esedékes majd.

  Addig is van idő ledarálni a 8 évadát a sorozatnak, hogy újra azonosulni tudjunk a cselekménnyel és a főszereplővel.

 • Allen Iverson a kosárlabda történetének egyik meghatározó alakja. Ő volt az, aki behozta a gengszterstílust az NBA-be, félelmet pedig egyáltalán nem ismert, ami miatt rengeteg fiatal példaképe lett. Labdakezelése, robbanékonysága és alacsonyan lévő súlypontja miatt még a hand check-érában is iszonyatosan nehéz volt ellene védekezni, a szabály 2004-es eltörlése után pedig végképp.

  Újoncként Michael Jordant is megviccelte egy emlékezetes crossoverrel, MJ viszont sokkal jobban járt, mint Antonio Daniels 2006. március 3-án. Pedig a Washington hátvédje semmi mást nem szeretett volna, csak Iverson előtt maradni. A „Válasz" viszont két keresztátütéssel bohócot csinált belőle, majd a felboruló Daniels mellett értékesített egy könnyű ziccert. 

  Iversonnak nem ez a legemlékezetesebb NBA-pillanata, Danielsnek viszont egészen biztosan igen.

 • Murat Yıldırım török származású művészeti igazgató és illusztrátor úgy döntött, újragondolja a világ hat legnagyobb művészeti remekművét, és valami olyat alkot, ami eddig senkinek nem jutott eszébe. Így készült el a Furry Artworks sorozat, ami sajnos csak a digitális térben tekinthető meg, ugyanis 

  bár nagyon valóságosnak tűnnek a képek, de 3D technikával készültek.

  A sorozatnak akkora sikere lett, hogy egy online aukció során az összes kép elkelt, valamint elnyerte a „2020 leginnovatívabb reprodukciós technikája” címet is.