Salamon
-1 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elérte az 1 milliós követői tábort a Lionsgate, a filmstúdió ezt megünnepelvén kiadott egy eddig nem látott jelenetet a 13 éve megjelent Alkonyatból. A videóra figyelmeztetésül kirakták az NSFW, azaz Not Safe For Work feliratot, ám szinte már fölöslegesen.

  A jelenet a rajongók számára ismerős lehet: Edward elviszi Bellát az erdőbe, ahol elmagyarázza neki, hogy ő vámpír. A videóban viszont Edward vélhetően káromkodva avatja be a lányt a titkába, azonban ezt csak tippelni lehet, mert a Lionsgate így is kisípolta a vámpír szavait.

  A trágár szavaknak valószínűleg azért kellett kikerülniük a filmből, mert különben nem kaphatta volna meg a 12-es korhatár-besorolást.

  @lionsgate ty for 1 million!! here’s our treat. #twilight ♬ original sound - Lionsgate
 • Egy nő mikrofonnal a kezében kezdett el ordibálni, mondván, a koronavírus-járvány azért kezdődött, mert az emberek kezdik elveszíteni a hitüket.

  Csak azért hoztam fel wifit a gépre, hogy ezt posztolhassam. Már a levegőben vagyunk

  – hallani a TikTokra feltöltött videóban, ami 200 ezer like-ot gyűjtött be az első nap, illetve amit közel 2 millióan láttak is a közzétételt követően.

  Ez az én mikrofonom, nem vehetitek el tőlem. Próbáltam elkérni a tiéteket, de nem hagytátok, hogy használjam. Elhoztam hát a sajátom, amit használni is fogok. Az egész járvány azért kezdődött, mert az emberiség elveszítette a hitét.

  A beszéd közben egyébként két utaskísérő is megpróbálta leállítani a kiabáló nőt, akit felszólítottak, hogy kénytelenek lesznek megbilincselni, ha nem áll le, de ez nem állította meg abban, hogy így folytassa:

  A járvány kirobbanásának oka végső soron az internet...

  – jelentette ki a hölgy, akit egy utas segítségével az egyik utaskísérő sikeresen félbeszakított. Ezt a hölgy nem vette jó néven, majd hozzátette, hogy a kutyájának jobb érzéke van, mint nekik.

  @jawny

  someone come get her

  ♬ original sound - JAWNY
 • A DK elnöke poénra vesz minden támadást.

  Ha valaki azt gondolná, Gyurcsány Ferencet bosszantja, hogy a kormánypártiak szerint minden ellenzéki megmozdulás mögött ő áll, vagy hogy az Elkxrtuk című film is azt sugallja, hogy a 2006-os eseményeket a háttérből mind ő irányította, az téved. A DK elnöke ebből is viccet csinál, most épp egy cicás képpel visszavágva.

  Szombat este. Macska, háttérben meghúzódó Gyurcsány-szállal

  – olvasható a megosztott fotó mellett, amelyen egy cicus látható, illetve az ablaküvegen a politikus tükörképe.

 • Herendi Gábor leforgatta a filmen belüli filmet, aminek elhangzó mondata szállóigévé vált.

  A Valami Amerika című film első részében merült föl először a Bűnös Város ötlete. Persze ott még csak a kitalált karaktereknek volt közük a projekthez, ugyanis a sztori szerint Tamás, a reklámfilmrendező (Pindroch Csaba), Ákos, a marketingigazgató (Szabó Győző) és öccse, András (Hujber Ferenc) e miatt a filmterv miatt álltak össze. Találtak is maguknak egy producert (Szervét Tibor), aki elhitette velük, hogy beszáll a költségekbe, ha a finanszírozás felét előteremtik. Amikor ezt megoldották, a producerről kiderült, hogy egy szélhámos, és lelépett a pénzzel.

  Majd jött a Valami Amerika második része, aminek az elején megtudjuk, hogy András lottónyereményéből sikerült leforgatni Tamás szerelemprojektjét, így a Bűnös Város megszületett. Kapunk is belőle egy percnél is rövidebb részletet, a zárójelenetet: fekete-fehér kép, egy búzamezőn siklik a kamera, majd beleütközik egy szereplőbe, aki kimondja az azóta szállóigévé vált mondatot.

  Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város.

  A filmen belüli film hatalmas nagy bukás lett, viszont annál nagyobb poén, hogy a Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor valóban leforgatta. A Bűnös Város egyelőre fizetés ellenében online érhető el.

  Képernyőfotó 2021-10-23 - 20.44.42.png