Valter
15 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

A Balaton bulifővárosának polgármestere véget vetne a közterületen vedelésnek, de ez sokaknak nem tetszik. Mi pedig megpróbáltunk elmerülni az Aranypartban.

Viktor: Azzal tennétek magatoknak a legjobbat, ha megszűnnétek. Nem, nem az a Viktor. Poszt-szadeszos hangulat, kilógó lóláb, aprólékosan megírt cikkek, és a nagyvállalati vezető, aki fontosnak és komolynak érezte magát, de már elmúlt. Olvasóink, hírességek és az indexesek mesélnek az Indexről.

A 2000-es években jelent meg Oroszországban a gyógyszerekből kotyvasztott, krokodil nevű drog, ami az általa okozott borzalmas sérülések miatt lett hírhedt. Emanuele Satolli fotós közvetlen közelről dokumentálhatta a függők életét. Alanyai közül csupán hárman élték túl a szegények heroinjaként emlegetett szer fogyasztását.

A Sky News a 2006-os Litvinyenko-gyilkosságot szedte elő, és nézte meg, hogy a radioaktív anyagot, amiből egy gramm 50 millió embert tud megölni, hogy hurcolták keresztül-kasul Londonon a gyilkosok háromszor is. 1500 ember volt kitéve sugárzásnak, hotelekben, éttermekben, bárokban, repülőkön mértek aktivitást.

tovább...

Minden jel arra mutat, hogy ennyi volt a nagy dorbézolásnak Belső-Erzsébetvárosban. Az más kérdés, hogy erről egyáltalán nincs közös álláspontja az ellenzéknek, és a Momentum is válaszút elé került.

A tömegvonzást hordozó részecske, a graviton egyelőre csak elméletileg létezik. De már most megy a vita arról, hogy lehet-e tömege, mert tulajdonképpen ettől függ az univerzum sorsa.

A mértéket a szénbányászatból, a kőolaj- és földgázkitermelésből, a szarvasmarha- és juhtenyésztésből, a szemétlerakókból eredő növekedés idézte elő.

Olyan befolyás ért minket, amelynek vége a szerkesztőség megszűnése. Aggódunk, hogy egy csapásra, egy szervezeti váltással elvesznek azok az értékek is, amelyek miatt ma az Index az ország legnagyobb és legolvasottabb lapja lett.

ezen a napon

A legenda szerint ha vírusirtó és tűzfal nélkül merészkedünk a netre, percek alatt elkapunk száz vírust. Mások szerint ez csak az antivírus cégek propagandája. Kipróbáltuk.

A vizes vb első napjaiban még jó pár külföldi futhat bele a kormánypropagandába. De vajon hogy magyaráznánk el nekik, mi ez? Fogtunk egy rejtett kamerát, két turistát, és megnéztük!

A népességrobbanás és a klímaváltozás egész iparágakat tesz tönkre Egyiptomban. Már csak hét év van hátra az abszolút vízhiányig, és a kormány több energiát fektet a problémák eltussolásába, mint a megoldásukba.

Videók

A Fidesz az elmúlt napokban a jogszabályok szigorítását ígérte, de akkor miért titkosították tíz évre az ügy részleteit? Kormánypárti politikusokat kérdeztünk: van olyan fideszes, aki nem titkosítana, mások szerint hibázhattak a hatóságok.

Mikor lesz egy banális pattanásból bőrrák? Őrült napimádók és a bőrgyógyász az UV-sugárzásról.

Közélet
Tovább a Dívány Címlapjára
Tovább a Totalcar címlapjára
Hirdetésfeladás itt

A járványt követő válság kiürítette az államkasszát, így újra felvetődhet a kérdés: nem kellene új arcot találni az ország élére, aki életben tarthatná a putyini, azaz a régi rezsimet?

A járványt követő válság kiürítette az államkasszát, így újra felvetődhet a kérdés: nem kellene új arcot találni az ország élére, aki életben tarthatná a putyini, azaz a régi rezsimet?

Tovább a Port.hu címlapjára

Valutaváltó

Menetrendek

Mértékegységek, méretek

Unatkozom!