Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Matthew McConaughey életrajzi könyve nemrég jelent meg. A Greenlight című memoárban az ötvenéves színész számos olyan érdekességet osztott meg magáról, amelyekről eddig nem tudhattak a rajongói. A vidám emlékek mellett azonban írt olyan dolgokról is, amik sokkal inkább félelmetesek – szemlézte Perez Hilton.

  Belezsaroltak a szexbe, amikor 15 éves voltam. Az volt az első alkalmam. Biztosra vettem, hogy pokolra jutok, amiért házasság előtt voltam együtt valakivel. Most már csak remélem, hogy nem

  – idézte fel a színész, aki röviden arról is beszámolt, hogy 18 éves korában molesztálta őt egy férfi, miután ájultra ütötte egy lakókocsiban. Mindezek ellenére McConaughey azt írja, nem érzi magát áldozatnak.

 • A Black Sabbath 71 éves frontembere 2022. február 2-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

  A heavy metal Grammy-díjas legendája  családi valóságshow-jával a televíziózás történetébe is beírta nevét: a The Osbournes a Music Television legnézettebb sorozata volt.

 • A színészek összesen száz fát ültetnek majd tízmillió Fa Alapítvánnyal együtt, az első fácskák egy budapesti óvoda udvarába kerültek. Erről tanúskodik a Katona József Színház videómegosztó csatornáján közzétett felvétel.

  A kampánnyal azt szeretnék elérni, hogy széles társadalmi bázison, hálózati kapcsolatrendszert kiépítve a legrövidebb időn belül az emberek, az akcióhoz csatlakozók ültessenek tízmillió új fát Magyarországon. 

  A klímaváltozással, a környezetszennyezéssel drámai módon változik környezetünk , ezért nekünk, embereknek is változnunk kell

  - írják a kezdeményezők. 

  A kellemes hangulatú faültetésről készült képsorokat megtekinthetik alább: 

 • Ötödik alkalommal jelent meg ma a hajléktalanok lapja, a Fedél Nélkül népszabadságos különszáma. A napilap bezárása, 2016. október 8. óta évente egyszer történik ilyen, a mostani Fedél Nélkül mellékletében a többi között az utolsó főszerkesztő, Murányi András, Hegyi Iván, de a Népszabadság és az Index volt munkatársa, Nyilas Gergely írását is el lehet elolvasni.

  A bezárt szerkesztőség mindenkit kér, hogy ha teheti, vásároljon lapot a hajléktalanoktól.

  Ez talán fontosabb, mint az elmúlt években bármikor, hiszen a koronavírus-járvány a hajlék nélküliek életét fokozottan nehezítette, életesélyeik és -körülményeik még rettenetesebbek lettek.

  – hangzik a megjelenésre kiadott közlemény.

  A különszám eladásából származó minden bevétel a hajléktalanoknál marad. Aki nem az utcán akarja megvásárolni, megkaphatja postán is a Menhely Alapítványnak küldött tetszőleges összegért.