Katalin
-2 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ma 18 órától a Super TV2 tűzi műsorra a digitálisan felújított angol–magyar találkozót 1953-ból.

  63

  Az Aranycsapat az évszázad mérkőzéseként emlegetett londoni találkozón 6:3-ra nyert, a magyar gólokat este kiszínezve láthatjuk viszont. 

  Ezúttal nem Szepesi György, hanem Matuz Krisztián ragad mikrofont. 

  A 6:3-ról gyerekkoromban természetesen rengeteget hallottam és olvastam, mielőtt a teljes meccset valaha láthattam a tévében. Lenyűgözött Hidegkuti és Puskás technikája, Bozsik intelligens játéka, s persze Szepesi György fantasztikus közvetítése. Hihetetlenül kíváncsi vagyok, mennyire változtatja meg az akkor átélt élményt, hogy sokkal jobb minőségben élvezhetjük újra a mérkőzést. Arról nem is beszélve, mekkora kihívás és megtiszteltetés számomra, hogy közvetíthetem az Aranycsapat legendás mérkőzését. Ugyanakkor hálás feladat ez, hiszen az ilyen csodás meccseken a kommentátornak csak arra kell ügyelnie, hogy ne rontsa el a nézők szórakozását!

  – fogalmazott Matuz Krisztián.

 • A luxusmaszkok piaca Japánban egyre érdekesebb darabokat szül. Bár a 330 igazgyöngyből fűzött maszk láthatóan nem véd semmi ellen, közel három millió forintért megvehető.

  A textilalapú maszk luxuskivitelben már talán a vírus elleni védekezésre is használható, igaz, a brilliánsokkal, platinával és Swarovski kristályokkal díszített darabot valószínűleg sem mosni, sem vasalni nem fogja a tulajdonosa, már ha gazdára talál közel három millió forintnak megfelelő jenért.

 • A Fehér Ház fenyőfáját  – a hagyományoknak megfelelően – lovasszekéren, maszkos fogathajtók hozták meg. 

  A fát Melania Trump, illetve néhány munkatársa fogadta. A first lady maszk nélkül, társai maszkban jelentek meg – bár a sajtófotók készítése során végül ők is megszabadultak az arcfedőtől. 

  Karácsonyfa.png
 • Thaiföldön az igazságügyi minisztérium nemrég egy sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy majdnem 1 milliárd dollár értékben foglaltak le kábítószert. 

  E lépésük elhamarkodott volt, ugyanis az alaposabb laboratórium vizsgálatok után kiderült: nem ketamint találtak – ahogy azt hitték –, hanem nátrium-foszfátot, amelyet főként

  tisztítószereknél alkalmaznak. 

  Somsak Thepsuthin igazságügyi miniszter úgy nyilatkozott: az eset helyszínén végzett gyorsvizsgálatok során „technikai hibát" vétettek. A gyorsteszteléshez használt anyag ugyanis nátrium-foszfáttal vagy ketaminnal reakcióba lépve egyaránt lila szinűre vált, ez vezetett a tévedéshez.

  El kell ismernünk, hogy hibáztunk

  – mondta a miniszter, hozzátéve azt, hogy magára vállalja a felelősséget az elkövetett bakiért.