Vencel
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kiderült ugyanis, hogy nem csak fürdetni, hanem néha megetetni is elfelejti a gyerekeit.

  Mila Kunis a kedd esti The Ellen DeGeneres Show vendége lesz, ahol természetesen szóba került a nyár közepén kirobbant botrány is, miszerint ő, és szintén színész férje, Ashton Kutcher csak akkor fürdetik a gyerekeiket, ha már látható rajtuk a kosz — ez azonban még nem minden, később hozzátették, hogy ők maguk is csak ritkán vetik be magukat a zuhany alá.

  A sokkoló nyilatkozat futótűzként terjedt az interneten, a hollywoodi sztárok, mint pl. Jake Gyllenhaal pedig sorra álltak be Kutcherék mögé, hogy bizony ők sem fürdenek minden nap. Persze volt egy ellentábor is, akik kikérték maguknak, hogy ők bizony egy nap akár többször is fürdenek, közéjük tartozott Dwayne "The Rock" Johnson is.

  Mia elmondása szerint az emberek kiforgatták a szavaikat. 

  Mármint nyilvánvaló, hogy minden nap fürdök, de például nem mosom meg a hajam minden egyes alkalommal, egyáltalán nem érzem a szükségét

  — kezdte a kétgyerekes anyuka. 

  Minden nap az a szándékom, hogy megfürdessem a gyerekeimet. Minden nap úgy ébredek, hogy 'Na! Ma megfürdetem a gyerekeimet' aztán jön a lefekvés, és rájövök, hogy még megetetni is elfelejtettem őket

  — mesélte nevetve Kunis, majd bele is kezdett egy másik témába. Később Ellen emlékeztette rá, hogy nem biztos benne, hogy bármennyire is sikerült volna a színésznőnek tisztára mosnia magát, hiszen mostantól mindenki azon fog csámcsogni, hogy elfelejtette megetetni a gyerekeit — és igaza is lett.

 • Még idén visszatér a mozikba (az amerikaiakba biztosan, magyar premierről egyelőre nincs infó) Paul Thomas Anderson, a The Master, a Vérző olaj, a Fantomszál, a Beépített hiba és a Boogie Nights rendezője. Új filmjének címe Licorice Pizza, melyhez közzétették az első előzetest.

  Alana Haim és Cooper Hoffman a Licorice Pizza poszterén
  Alana Haim és Cooper Hoffman a Licorice Pizza poszterén
  Fotó: MGM/Universal

  A kedvcsináló alapján Tarantino Volt egyszer egy... Hollywoodjához hasonlóan központi szerepet kap majd a filmben Los Angeles, azon belül is a San Fernando-völgy, mely helyszínéül szolgált Anderson korábbi munkái közül a Boogie Nights, a Kótyagos szerelem és a Magnólia című filmeknek.

  A Licorice Pizza középiskolás fiút alakító főszereplője a rendező egykori kedvenc színészének, Philip Seymour Hoffmannak fia, Cooper Hoffman, ez az első nagy szerepe. Női főszerepben a HAIM zenekar dobosa, Alana Haim debütál a vásznon, kettejük viszontagságos kapcsolatát követi majd a film a felnőtté válás útján. Mellettük olyan nevek szerepelnek még, mint Tom Waits, Sean Penn, Bradley Cooper, Benny Safdie és Maya Rudolph.

  A filmben keverednek a valós és a fiktív karakterek, Bradley Cooper például Jon Peterst alakítja, aki Barbra Streisand fodrásza volt, mielőtt olyan filmek producere lett, mint a Batman (1989) vagy a Wild Wild West. Peters korábban felkerült az Index tíz legzsarnokabb hollywoodi főnökről szóló listájára. 

  Érdekesség, hogy Anderson korábban dolgozott együtt a HAIM-mal, a zenekar 2017-es Something to Tell You és a a 2020-as Women in Music Pt. III című albumaihoz is forgattak együtt klipeket. A Sumer Girl című dal videójához Anderson állítólag több oldalnyi párbeszédet is írt, ami végül nem került bele a klipbe, de az anyagot beledolgozták a Licorice Pizza szövegkönyvébe. Erről a zenekar énekes-gitárosa, Danielle Haim beszélt, aki egy pillanatra feltűnik húga, Alana mellett a film előzetesében is.

 • Többször is bejárta már a sajtót, hogy a világhírű színész, Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith több mint 23 éves házassága közel sem volt monogám, erről azonban csak nagyon ritkán beszéltek nyilvánosan.

  GettyImages-464337244
  Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

  Ezt elégelte meg Will, aki nemrégiben a GQ magazinnak adott interjút, melyben részletekbe menően kifejtette, miért is vetették el feleségével a monogámia gondolatát. 

  Jada soha nem hitt a hétköznapi házasságban... A családjában többen is különleges kapcsolatban élnek, szóval teljesen másképp nőtt fel, mint én

  — kezdte Will a GQ magazinnak

  Az igazság keresése az egyetlen módja annak, hogy boldogok legyünk ebben az életben. És valahogy arra a megállapodásra jutottunk, hogy a hitelesség jelentheti csak a hírnév és a nyilvánosság béklyóitól való megszabadulást

  — folytatta.

  Megadtuk egymásnak a bizalmat és a szabadságot, abban a hitben, hogy mindenkinek meg kell találnia a saját útját. A házasság számunkra nem lehet egy börtön. Nem javaslom ezt az utat senkinek, de a tapasztalatok, a szabadság, amit egymásnak adtunk, és a feltétel nélküli támogatás számomra a szerelem legmagasabb fokozatát jelenti

  — fejezte be a színész, aki később még elárulta, hogy ha egy kívánsága lehetne, egy lányokkal teli háremet szeretne maga köré, akik folyamatosan lesik a kívánságait.

  (Forrás: Just Jared)

 • Ez a második alkalom, hogy Magyarországon koncertezik a banda.

  A 2019-es Fear Inoculum című lemezt bemutató néhány fellépés után 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában a Tool koncertsorozata, amyelynek egyik állomása Budapest. A zenekar utoljára 15 évvel ezelőtt járt hazánkban, amikor a Sziget Fesztiválon játszottak. 2022. május 24-én a Budapest Arénában láthatja őket a közönség.

  Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk. Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek.

  – mondta a dobos Danny Carey.