Koronavírus adatok

2021. dec. 06.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ismét sikerült lencsevégre kapni valakit, ahogy az edzőteremben kukkol.

  kukker
  Fotó: TikTok

  Nem először hallani arról, hogy fura alakok járnak azért edzőterembe, hogy ott videózzanak le edzés közben nőket. Hasonló sztoriról már az Index is beszámolt.

  Ezúttal is egy TikTokon felbukkant videó buktatta le a kukkolót, aki Heidi Aragon tiktokkert pásztázta a tekintetével. A hölgy, aki rendszeresen készít magáról videókat az edzőteremben, először igyekezett ignorálni a kéretlen nézőt, majd oda hívta a férjét, hátha az elriasztja az illetőt, aki kitartóan legeltette tekintetét Heidin.

  Egy ponton a tiktokker megunta, majd visszabámult rá, később pedig oda is ment, hogy megkérje, fejezze ezt be, mert kényelmetlenül érzi magát tőle.

  Persze a férfi tagadta, hogy bármi ilyesmiről szó lenne, mondván ő csak nézelődik, azonban gyorsan elfehéredett, amikor megtudta, hogy látszik mit csinál a videón, amit Heidi készített.

 • Lassan már egyre közelebbinek látszik az HBO Max kínálatában újév első napján debütáló 20 éves Harry Potter találkozó. A streaming szolgáltató pedig jó érzékkel továbbra is csak csepegteti az információkat a széles rajongótábor számára.

  Legújabb előzetesében viszont pár képkocka erejéig, már látható az egykori ikonikus színészi gárda néhány tagja. 

  Helena Bonham Carter sziluettje bukkan elő például a filmekből jól ismert „Reggeli Próféta" újság hasábja mögül, aki Bellatrix Lestrange-et alakította. Robbie Coltrane neve olvasható egy Roxforti meghívó levélen, aki annak idején a varázslóiskola vadőrét játszotta. Matthew Levis, másnéven a filmekből ismert Neville Longbottom-hoz szintén bagoly posta érkezett, de a többször visszatérő 9 és ¾-ik vágány peronján, már a Hermione Granger-t játszó Emma Wattson is éppen felszállásra készül. 

  Sokkal ugyan nem lesznek okosabbak a széria rajongói, de garantáltan még izgatottabbak az újabb rövid ízelítő láttán.

 • Kétségtelen, hogy a Fortnite az egyik legsikeresebb videójáték cím az elmúlt években, amiben számtalan híresség fordult már meg, de arra is volt már példa, hogy koncerteket tartottak a virtuális világban.

  A játék alapvetően egy multiplayerre kihegyezett lövöldözés, ahol a játékosok egy hatalmas pályán vadásznak egymásra, de vannak az úgynevezett eventek (események), ilyen volt a mostani is, aminek fináléjában megjelent

  Dwayne "The Rock" Johnson is, akinek karaktere szó szerint felborította az egész játékteret.

  A játékosok régóta sejtették, hogy a Szikla is tiszteletét teszi a Fortniteban, ugyanis a színész az Instáján több, kisebb-nagyobb utalást elrejtett, ami erre utalt.

   Azóta persze már ő maga is megmutatta animált verzióját:

 • Sylvester Stallonéról régóta köztudott, hogy a színészkedés mellett másik nagy szenvedélye a festészet.

  Így csak idő kérdése volt, mikor nyílik saját kiállítása.

  A színész néhány napja nyitotta meg önálló kiállítását a németországi Osthaus Múzeumban, ami a Sylester Stallone - 75. születésnapi retrospektív címet kapta. Festői munkásságát most először mutatják be Németországban, így természetesen személyesen is ott volt a megnyitón, amit a Ruhr-vidéki Hagenben tartottak.