Krisztina
18 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elsőre talán nem is hinné el az ember, de ez tényleg a kapitalista ország, gyárakkal zsúfolt államok és gigászi metropoliszok hazájában található. Utah államban van ez a természeti képződmény, ami a Bonneville-tó kiszáradásának köszönhetően jött létre. A kiszáradás során sólerakódások képződtek, így alakult ki ez a kálisóban gazdag keskeny, gyönyörűen élénk kék színű csatorna.

 • Egy önjelölt szellemirtó Buffalo városának elhagyatott vasútállomásán paranormális jelenségek után kutatott, de nagyon is evilági esemény történt vele: beszakadt alatta a plafon, lezuhant és kórházba került. A kiérkező mentők nem találkoztak kísértettel, csak a törmelékek között nyöszörgő szellemvadász fogadta őket.

  A 35 éves nő és párja engedély nélkül hatolt be az állomásra, amely 42 éve nem látott vonatot, és régóta a szellemvadászok kedvenc helyszíne. Korábban turistáknak is szerveztek ide szellemtúrákat, és a Ghost Hunters című sorozat egyik epizódját is itt vették fel.

 • A háttérben történő dolgok hirtelen érdekesebbek lettek.

  Az ABC munkatársa, James Emerson éppen a Springfield-tónál forgatott, amikor a háttérben egy férfi a motorcsónakját próbálta vízre rakni, kísérlete azonban hihetetlenül balul sült el

  a csónak helyett ugyanis többmilliós GMC terepjáróját áztatta meg a tó vizében,

  melyet természetesen teljes egészében videóra vett a stáb. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, az autót pedig nem sokkal a történtek után kiemelték a tó vizéből. Íme a hihetetlenül balszerencsés pillanat:

 • GettyImages-1314471970
  Fotó: Handout / Getty Images Hungary

  Reese Witherspoon 2016-ban alapította produkciós cégét, a Hello Sunshine-t, amely olyan sikersorozatokat szállított, mint a Hatalmas kis hazugságok vagy a Little Fires Everywhere. A Doktor Szöszivel világhírűvé vált színésznő most eladta részesedését (pontosabban annak egy részét) a 900 millió dolláros üzletből a Blackstone befektetési cégnek, és ezzel

  egyik pillanatról a másikra a világ leggazdagabb színésznőjévé vált.

  GettyImages-1152513856
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A Forbes máris frissítette a listáját, azzal a megjegyzéssel, hogy becslésük szerint a színésznő 120 millió dollárt kaszált az adók levonása után. Így 400 millió dollárra nőtt a vagyona, ami valószínűleg ezután is töretlenül gyarapodni fog, mivel Witherspoon 18 százalékban továbbra is a Hello Sunshine tulajdonosa marad.