Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Gizmo lehet Anglia legkövérebb tengerimalaca, aki kétszerese egy átlagos társának.

  Gizmo gazdája, Edith Rotherham elmondta, hogy kedvence olyan hatalmas, hogy ha nem figyelnek oda, simán összezúzza a többi állatkáját, legutóbbi mérésekor pedig közel 1,5 kilót mutatott alatta a mérleg, ami kétszerese egy átlagos tengerimalacnak.

  A 44 éves Edithnek egy állatorvos azt javasolta, hogy vegye fel a kapcsolatot a Guinness Világ Rekord embereivel, hátha Gizmo is bekerülne a történelembe, mint Anglia legnehezebb tengerimalaca. 

  Gizmo egyébként 2018-ban került Edith otthonába, és gazdája elmondása szerint, hiába a hatalmas mérete, a tengerimalac nem eszik többet a társainál.

 • Egy ausztrál cég egy hihetetlen jetpackre hasonlító repülőszerkezetet mutatott be, amelyet hátizsákként viselhet a használója. A CopterPack nemrégiben bemutatta a találmányuk második generációját, a Sydneyben készült képeken egy pilóta látható, aki álló helyzetből képes felszállni egy pár drónszerű lapátnak köszönhetően.

  Ezután úgy tűnik, hogy két joystick segítségével irányítható a repülés, viszont a cég egyelőre titokban tartja a repülési sebességre és magasságra vonatkozó adatokat, valamint a sorozatgyártású modell költségeit. A gép jelenleg a fejlesztés korai kísérleti szakaszában van, de a készítők már most nagy reményeket fűznek hozzá.

 • Fotósorozaton ahogy egy apró mókus hosszan szaglászik egy fehér pitypangot, és bolyhos magvakkal az orrán bújik elő belőle. A kíváncsi kis mókus hét hosszú másodpercig mélyen beszívta a vadvirágot, mintha csak kívánt volna valamit, mielőtt azt elengedte. A csodás képeket Niki Colemont természetfotós készítette Belgiumban, Diepenbeek község fenyves erdejében.

 • Rihanna magasszárú bőrcsizmában vett le mindenkit a lábáról.

  riri
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő soha nem a visszafogott stílusáról volt híres, amit legutóbbi szerelése csak megerősíteni tud. Rihanna ugyanis egy combig érő bőrcsizmában ment bulizni a New York-ban, a kép pedig önmagáért beszél.