Elemér
0 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Telik az idő rendesen, hiszen sok ember kedvence, a Japán Nintendo cég ékköve,

  a Pokémon idén tölti be a 25. életévét.

  Eleinte játéknak indult, majd sorozat is lett, aztán filmek is készültek belőle, és a világ egyik leghíresebb termékévé, illetve márkájává nőtte ki magát.

  Pokemon
  Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

  Most úgy fest, hogy az ünneplés egy Post Malone-számmal és -klippel indul meg, amiben az énekes maga is a Pokémon világába csöppent bele, és ott énekel (az animációja). A szám röviden, tömören nagyon kellemes és dallamos, sőt külön öröm, hogy tisztán kivehető az elektromos gitár hangja, de nem tudnám megmondani, ha hallanám a rádióból, hogy ez egy Pokémon-szám. Lehet, ebben rejlik a meglepetése. 

  Akkor hát zenehallgatásra és ünneplésre felkészülni. 

 • Ellie Goulding stílusos módját választotta annak, hogy bejelentse várandósságát. A 34 éves brit énekesnő a Vogue címlapján debütált, és elárulta, hogy már a nyolcadik hónapban jár.

  Ezt legutóbbi szereplését elnézve nehéz elhinni. A napokban ugyanis a Graham Northon Show-ban volt jelenése, ahova is olyan ruhát választott, ami a terhessége minden jelét sikeresen eltakarta.

  A cél persze nem a titokban tartás lehetett, a legnagyobb divatmagazin címlapja után ugyanis nem valószínű, hogy meggondolta volna magát.

 • GettyImages-957081244
  Fotó: Isabel Infantes - PA Images / Getty Images Hungary

  Köztudott tény, hogy a színész imád Instagramon trollkodni, ez alól pedig a felesége, Blake Lively sem kivétel, ugyanis gyakran megviccelik egymást a közösségi média felületein.  Arról már mi is írtunk , hogy a színész a napokban dedikált 100 darabot a saját ginmárkájának üvegei közül,

  ezt pedig David Beckham sem hagyhatta szó nélkül.

  A korábban profi válogatott labdarúgó ezt a kommentet hagyta a kép alatt:

  Ez a leggyulladtabb csukló, amit valaha láttam.

  A színész válasza pedig valahogy így hangzik:

  15 éves korom óta intenzíven edzem a csuklómat. Várjunk... miről is beszélünk?

  ryan.png
  Fotó: @vancityreynolds / instagram

  Ez pont eggyel több információ, mint amit tudni szerettünk volna a színészről.

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Harry herceg és Meghan Markle első gyermekük születésénél a végsőkig vártak azzal, hogy elárulják, milyen nemű lesz az újszülött. Ez most sincs másként, ezért egyelőre még csak találgatni lehet a gyermek nemével kapcsolatban, de a rajongók nem bírnak magukkal, ezért folyamatosan keresik a bizonyítékokat és a rejtett utalásokat. 

  meghanésharry.png
  Fotó: Access / youtube

  Legutóbbi nyilvános szereplésük alkalmával Meghan egy rózsaszín gyémántgyűrűt viselt, ennyi pedig pont elég is volt ahhoz, hogy elinduljon a pletyka,

  miszerint biztosan kislányt hord a szíve alatt. 

  (via: Cosmopolitan)