Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Sztárbox miatt egyelőre elhalasztják a nászútjukat feleségével, Sárával.

    Képernyőfotó 2024-08-15 - 0.38.13.png
    Fotó: Instagram / Dóra Béla

    Augusztus 2.-án oltár elé állt Hadas Kriszta lánya, Sára, valamint Dóra Béla, hogy hivatalosan is összekössék életüket. Az esküvőre közel három évvel kislányuk, Róza születése-, valamint egy évvel velencei eljegyzésük után került sor.

    „Mind a kettőnk számára fontos volt a házasság, és az, hogy legyen egy szép esküvőnk, ahol a szeretteinkkel együtt ünnepelhetünk és ami örök emlék marad. Mint mindent, ezt is közösen csináltuk. Felosztottuk a feladatokat, egyformán kivettük a részünket a szervezésből, amit nagyon élveztünk, akárcsak a nagy napot” – kezdte a Blikknek a színész, aki nyolcvan fő előtt, egy meghitt, erdős területen vezette oltár elé gyermeke édesanyját, de a ceremónián fontos szerepet kapott kislányuk is.

    Nagykovácsiban, egy Cserkészparkban fogadtunk egymásnak örök hűséget. Ezt is közösen választottuk ki. Mivel mind a ketten természetközeli embernek tartjuk magunkat, mindenképpen ilyen környezetet kerestünk, és meg is találtuk a megfelelőt. Róza hozta be a gyűrűket a szertartásra, és nagyon ügyesen csinálta. Elképesztően élvezte az egész napot, és meglepően jól bírta, éjfélig ropta velünk a táncparketten. Elvitte a show-t este, mindenki odavolt érte.

    A buliban élőzene is DJ is volt, a vendégek között pedig a színész több kollégája is feltűnt. Az esküvő tehát tökéletesen sikerült, de a nászút azonban még várat magára, legalábbis amíg a Sztárbox le nem megy.

    „Minden időmet az edzések tölti ki. Most ez a legfontosabb, ha ennek vége, akkor jöhet minden más.”

  • Az énekesnő lesz Földes első ellenfele a Sztárboxban.

    Szeptembertől ismét bokszkesztyűt húznak hazánk hírességei, indul a Sztárbox új évada. A nők ezúttal két súlycsoportban mérkőznek meg egymással, a pehelysúlyú kategóriában Pap Dorci és Scobert Lara, illetve Lola és Földes Eszter szállnak majd ringbe. Utóbbi a Best magazin hasábjain üzent leendő ellenfelének.

    Ha kívül nem is látszik, belül erős vagyok és hatalmas, és ezt bizony te is érezni fogod, Lola! Előre elnézést kérek, de nincs lelkiismeret-furdalásom. Valójában alig várom, hogy megüsselek. Vagy valakit megüssek

    – kezdte a színésznő, akinek jól fog esni kiadni magából az indulatait

    „Kicsit nehéz hónapok vannak mögöttem, és nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel.”

    Földes nem túlzott, valóban nem könnyű időszakon van túl, nemrégjelentették be ugyanis férjével, Lovasi Andrással, hogy véget ért a házasságuk. Bár azt hihetnénk, az ebből adódó feszültségből jól tud táplálkozni a sportban, ez nem így van.

    „Egyáltalán nem jött jól, és ennek az egyedüli oka az, hogy egy válás lelkileg és pszichésen is megviseli az embert. A boksz pedig nemcsak fizikai, hanem idegrendszeri sport is, úgyhogy míg fizikai szinten jelen vagyok, lelkileg és mentálisan a kezdetekben nehezebb volt állnom a strapát. Rettenetesen el vagyok fáradva lelkileg, és emiatt máshol van az ingerküszöböm is. Ami, ha jól csinálom, lehet előny. Úgyhogy igazából nekem inkább már arra kell treníroznom magam, hogy fókuszált legyek a versenyen is” – idézte szavait a Blikk.