Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy sci-fi stílusú elektromos járművet mutattak be, amelyet teljes egészében napenergia hajt. A kaliforniai Aptera cég azt ígéri, hogy a 27 ezer fontot érő jármű hónapokig képes közlekedni töltés nélkül.

  A cég szerint a 2023 januárjában bejelentett Launch Edition a legnagyobb hatótávolsággal rendelkezik a sorozatgyártású járművek közül. Naponta akár 64 kilométert is képes megtenni a 700 W-os beépített napelempanelek által biztosított energiával. A teljes töltöttség 643 km-es hatótávolságot tesz lehetővé.

  Mivel a napra nem mindig lehet számítani, az Aptera szerint egy 110/120 V-os konnektor több mint 21 kilométer hatótávolságot biztosít egyórás töltés után. A 240 V-os csatlakozással a modell óránként akár 92 kilométer hatótávolságot is elérhet. A háromkerekű járgány az előzetes tervek szerint 2023 végén kerül gyártásba, bár ez az ütemterv a finanszírozástól függ. 

  (via Carscoops)

 • 2023. április 7-én kerül mozikba a Nintendo ikonikus karakterének filmje, amihez újabb kedvcsináló érkezett.

  SuperMario
  Fotó: YouTube

  A The Super Mario Bros. filmben Chris Pratt hangján szólal majd meg a világ leghíresebb vízszerelője, aki a Gombakirályság megmentésért száll szembe Bowserrel, a Koppa királlyal.

  Most kaptunk egy újabb rövid előzetest, amiben Mario a Nintendo másik figurájával, Donkey Konggal kerül összetűzésbe.

 • Spilák Klárát jól ismerjük és szeretjük, hiszen az ő hangján szólal meg magyarul többek között Sarah Jessica Parker, Robin Wright és Julianne Moore is. Most viszont különös dolog történt vele, amit a Facebookon osztott meg.

  Játszott ugyanis a Vienna Blood (Bécsi vér) című brit-osztrák sorozatban, ám a pszichológiai thriller magyar változatában nem ő szinkronizálja saját magát. Arra tud csak gondolni, hogy esetleg nem ismerte föl őt sem a szinkronrendező, sem az őt szinkronizáló színésznő.

  Az angol-osztrák koprodukcióban készült televíziós sorozat Bécsben játszódik az 1900-as években. A Frank Tallis Liebermann írásain alapuló mozi Max Liebermann fiatal pszichoanalitikust, Sigmund Freud tanítványát követi nyomon, aki Oskar Rheinhardt rendőrnyomozónak szokatlan gyilkosságokat segít felgöngyölíteni.

 • Spoiler: nem Hungary Baldwin lesz a kicsi.

  Hamarosan anya lesz Alec Baldwin legidősebb, Kim Basingertől született lánya, Ireland. A kismama lányt hord a szíve alatt, nemrég pedig elárulta, párjával már döntöttek is a gyermek nevét illetően.

  Mivel őt magát is egy országról (Írországról) nevezték el, úgy döntöttek, barátjával hagyományt fognak teremteni, így a kicsi is eszerint lesz megkeresztelve. Választásuk a Holland-re esett, több oknál fogva is.

  „Szeretem Holland Taylor színésznőt. Mindig is tetszett ez a név kiskorom óta, azt gondoltam nagyon klasszikus, gyönyörű hangzása van, szóval ennél maradtunk” – idézte a modellt a People magazin.

  Az, hogy a kis Hollandia mikor jön világra, pontosan nem tudni még, mindenesetre nagynénikéi és nagybácsikái már nagyon várják az érkezését.