Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Nagyobb figyelmet fordít magára negyven felett.

  Majoros Hajnalka
  Majoros Hajnalka
  Fotó: YouTube

  Tavaly szeptemberben ünnepelte a negyvenedik születésnapját Majoros Hajnalka, aki akkor meglepetésként egy lovat kapott a férjétől, Majoros Péter Maj­ká­tól. Mivel az utóbbi években a testmozgás kimaradt az életéből, nagyon örült neki, hogy ezen változtathatott, ugyanis azóta heti egy alkalommal lovasoktatóval edz. Erről a Hot! magazinnak mesélt bővebben:

  Most már tapasztalom, hogy mennyi munka kell ahhoz, hogy a lónak jó körülményeket tudjunk biztosítani. Nagyon tisztelem a lovas közösséget, hiszen nagyon sok időt és energiát áldoznak egy állatért, aki cserébe rettentő sok jó pillanatot tud adni nekünk, meg persze nehezet is

  idézi a Bors Majorost, aki azt is hozzátette, hogy a járvány alatt nagyon ellustult, éppen ezért már heti négyszer sportol. Bár az egykori modell nagyobb hangsúlyt fektet a testmozgásra, mégis belül azért érezte, hogy nincs minden rendben.

  Nemrég volt a mellműtétem, előtte pedig egy hasi műtétem is; mindig azt tanácsolják, hogy utána jót tesz egy kis rehabilitáció vagy gyógytorna. Én viszont vártam ezzel, de emiatt úgy éreztem, hogy egy picit megsínylette a hátam, a derekam, a kezem, a vállam, tehát mindenem. Hiába nem látszott rajtam, nem éreztem magam teljesen jól a bőrömben. Negyvenéves vagyok, most már ilyen szinten karban kell tartanom magam. Erre pedig tökéletes például a pilates.

  A házaspár gyermekei, Marci és Olivér már tizenkét és nyolcévesek, akinek a neveléséből Majka is kiveszi a részét temérdek munkája mellett.

  „Nagy fokú szabadságérzetet ad az, hogy önállósodnak, hiszen többet tudok foglalkozni magammal, így amikor velük vagyok, sokkal több energiám marad rájuk. A kamaszkor még előttünk áll, de egyelőre nem tartok tőle. Marci tizenkét éves, most van a kiskamasz korban.

  Azt látom, hogy egy csodálatos, daliás férfivá válik, ráadásul akivel csak találkozunk, megrökönyödik, hogy milyen jó a gondolkodása, és már olyan felnőttesen nyilvánul meg. Persze nem tudom, mi vár még rám, hiszen van pár év, mire igazán kamasz lesz. 

  Egyelőre úgy látom, hogy nem lesz vészes, de biztosan lesznek majd vitáink és harcaink, ezeket meg csak megoldjuk valahogy! Még mindig ölelget, és ad nekem puszit, ami nagyon jólesik! A kicsi, Olivér mindig a nyakamba ugrik. Abban bízom, hogy megmarad az, hogy így ölelgetjük és puszilgatjuk egymást. Szeretetből nem lehet eleget adni egy gyereknek.” – tette hozzá Majoros Hajnalka.

 • Most akkor mi az igazság?

  Egészen szürreális fóbiájáról faggatta Jimmy Kimmel esti beszélgetős műsorának legutóbbi vendégét, Kim Kardashiant. A reality-hős igazolta a tévés információit, miszerint az eldobható kávéspoharak papírgyűrűi rettegésének tárgyát képzik.

  Igen, a kávéspoharak papírgyűrűi.

  Az eredetileg hővédelemre használatos, legtöbbször kartonból készült kiegészítők olyannyira zavarják a négygyermekes édesanyát, hogy asszisztensének mindig le kell azt vennie, mielőtt átadná neki forró italált, annak ugyanis sem a tapintását, sem a hangját nem bírja elviselni. Mint mondta, oda sem bír nézni, ha valaki az ő társaságában húzza azt le a poharáról.

  Látni sem bírom, ahogy leveszik, vagy hallani, vagy érezni. Ez nekem olyan, mint másoknak a krétakaristolás a táblán

  – magyarázta Kardashian.

  Az alapjáraton is bizarr történetet ráadásul csak még jobban bonyolítja a Page Six rövid, a témában végzett kutatómunkájának eredménye, a lap ugyanis több olyan paparazzifotót is talált a SKIMS üzletasszonyáról, amelyen a nő probléma nélkül tart papírgyűrűs kávéspoharat a kezében. Lehet persze, hogy a szorongása csak ezek elkészülte után alakult ki Kardashiannál...

 • Carys le sem tagadhatná híres édesanyját.

  21 éves, azaz hivatalosan is felnőtt lett Catherine-Zeta Jones és Michael Douglas lánya, Carys Douglas. A nagy nap megünneplésére különleges ruhát választott a sztárcsemete: édesanyja 1999-es MTV Movie Awardsra viselt, Ungaro márkájú rózsaszín csipkeruhájába bújt, amelyről több fotót is közzétett közösségi oldalán.

  Carys le sem tagadhatná híres édesanyját, az estélyi pont olyan remekül állt neki, mint 25 évvel ezelőtt a színésznőnek, akinek nemcsak vonásait, de a jelek szerint gardróbját is megörökölte.

 • Tenerifén folytatódott Az álommeló, ahol Balogh Levente elnökiasszisztens-jelöltjeinek kettesével, élesben kellett tesztelniük értékesítési vénájukat. A napi feladat az üzletember és segítői szerint is Gombár Bettinek és Polgár Péternek ment a legrosszabbul, főleg a lány jelenlétét kritizálták a szakemberek, így este szállásukon a másnapi taktikáról kezdte őt faggatni társa.

  „Mi az, amit nem jól csináltunk? Mit kellene másképp csinálnunk, hogy jobbak legyünk holnap?” – szegezte a kérdést Gombárnak a férfi, aki meglepő választ adott.

  Teljesen őszintén, Peti, én még azon gondolkodom, hogy ne adjam fel ezt az egészet. Én szeretem a csúcson abbahagyni. Ma már kiült az arcomra mindaz, ami bennem van, és én nem ez vagyok. Nagyon jó ez a pozíció, nagyon jó a Balogh úr, meg minden, de azért nem mindenáron… Inkább úgy megyek haza, hogy feladom, mint hogy ez nem az én teljesítményem

  – öntötte ki a szívét Betti, hozzátéve: páros feladat lévén társát sem akarja lehúzni. Polgár megértéssel fogadta partnere vallomását, és bár próbált lelket önteni belé, reggelig adott neki határidőt végső döntése meghozására. A lány, mint mondta, még az este pontot fog tenni a kérdés végére.

  „Őszintén szólva a következő 10 percem lesz nehéz, utána én ezt tudom, hogy el fogom dönteni. Az a 10 perc, az tényleg nehéz lesz, de onnantól nem fogok több időt, energiát belefektetni.”