Ákos, Bátor
4 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • valóvilág.png
  Fotó: youtube

  A 10. Való Világ győztese is kiderült. Percekkel ezelőtt zajlott le az utolsó kiszavazás és fináléja a Való Világ műsorának.

  A győztes pedig nem más, mint VV Vivi,

  így ő lett a második női győztes a műsor történetében. Nem is akármilyen győztes lett, hiszen a jubileumi kiadást nyerte meg, kicsivel több, mint kettő százalék különbséggel VV Robi mellett, aki így a második helyezettje lett a műsornak.

  A végeredmény:

  VV Robi: 48,45%

  VV Vivi: 51,55%

 • Ha már úgyis, most lesz vége a Való Világ 10. évadának, akkor emlékezzünk vissza arra a zseniális pillanatra, amikor a Való Világ 4. évadának szereplője, Cristofel, beszólt Fluor Tominak.

  Aki erre válaszul, készített egy számot és klipet Ecküvel, ami brutálisra sikeredett.

  Szinte bombát dobott Cristofelre.

  A klipet követően Fluorékat behívták a Mokkába egy interjúra, ahol kikérdezték őket, hogy melyik rész szól Cristofelnek.

  Mindezek után, Cristofel ismételten üzent Fluoréknak egy kevesebb, mint egyperces videó szösszenettel,

  ami a mai napig az internet egyik ékes trash tartalmává nőtte ki magát, akárcsak a Damu féle kiakadás.

  Ezek a videó szösszenetek a magyar YouTube örökzöldjei. Olyannyira, hogy még Dancsó Péter is bevágta a videójába az adott jelenetet.

  Nem sokkal később, Cristofelt is visszahívták a műsorba, már másodjára, egy, a műsor vezetőknek mutogatott fagyigombócozós szereplését követően, hogy beszélgessenek vele a Fluorék által készített klipről, ami Cristofel elmondásai szerint nem igazán érintette meg őt. Bár, ahogy a fent említett videóban láttuk, és érzékeltük, ott nem éppen a nyugodtságáról ismerhettük meg a személyét.

 • Már majdnem el is felejtettük, de egészen az évad feléig Dancsó Péter hétről hétre ontotta magából a VV-ről szóló összefoglaló videókat. Erre Puzsér Róbert, valamint a Fókuszcsoport is felfigyelt, sőt, mind a két részről elég erős kritikát kapott. Felmerült, hogy Dancsó talán az RTL felkérésére csinálja ezeket a videókat. A Való Világ hivatalos közösségi oldalon még meg is köszönte, hogy hétről hétre foglalkozik a témával, ami jó kis nézettséget generált. Ezek után elmaradtak a heti beszámolók, pedig másról készített tartalmat a csatornájára. Érdekes.

  Vajon mi történhetett?

  • 1300
   Addig szólt a megállapodás.
  • 465
   Dancsó Péter meghallotta a kritikákat, magába szállt, ezért nem készített több videót.
  • 378
   Semmi különös, megunta a VV-t.
  • 207
   Lett jobb dolga is.
 • Screen Shot 2021-02-27 at 11.17 - ÍME AZ IGAZSÁG, A VALÓ VILÁGOS

  Osváth Zsolt még a 8. Való Világban szerepelt, és egész sokáig jutott el az adott szériában, de végül a vége előtt 2 héttel kiesett. Instagram-sztoriban adta meg a követőinek a lehetőséget, hogy kérdezzenek tőle bármit a VV-s szereplésével kapcsolatban, és ő őszintén válaszolni fog valamennyire. Zsolt nagyon kedvesen válaszolt is a rengeteg kérdésre a videóban.

  Nagy problémája, hogy szeretné már levetkőzni azt, hogy VV Zsoltiként hivatkozzanak rá,

  ezért, elmondásai szerint, most az egyszer utoljára, még beszél a Való Világ-szerepléséről a közönségének. Nem szégyelli, hogy jelentkezett a műsorba, hiszen rengeteget köszönhet neki, inkább abból van elege, hogy sok fórumon és műsorban VV Zsoltiként szólítják meg a személyét, amivel önmagában annyira nem is lenne problémája, inkább az adott oldalak és műsorok színvonala bántja, hogy ezt a VV-s jelzőt nem úgy kapja, mint például az utcán egy random embertől, aki felismeri a műsorból, hanem 

  bántó módon szeretnék ezzel a személyét hitelteleníteni.

  Ha esetleg kíváncsi a videó további tartalmára, akkor itt megtekintheti Osváth Zsolt Való Világ-videóját: