Andrea, Ilma
5 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A világhírű természettudós új dokumentumfilmmel jelentkezik, amely a The Year Earth Changed (Az év, amikor megváltozott a Föld) címet kapta. Sir David Attenborough azt mutatja be, hogy a koronavírus-járvány okozta lezárások és korlátozások milyen hatással voltak a környezetre és az élővilágra.

  GettyImages-526492374
  Fotó: Danny Martindale / Getty Images Hungary

  Ennek kapcsán a BBC Breakfast műsorában mesélt egy kicsit új filmjéről, és nem fogta vissza magát, amikor az emberiség és a természet kapcsolatáról kérdezték.  Szerinte ugyanis az emberiség csak betolakodóként érkezett a Földre, ezért úgy kellene élnie a bolygón, hogy azzal ne zavarja a környezetét.

  Egy ponton még azt is kijelentette, hogy:

  Az emberek még a világ legjobb indulatával is képesek korlátozni az élővilágot. Ez bizonyos fokig szinte elkerülhetetlen, de vegyük észre, hogy betolakodók vagyunk, hogy már elkéstünk, és hogy az élővilág összességében sokkal jobban járna, ha nem lennénk itt. 

  A dokumentumfilm pár nappal a Föld napja előtt, április 16-tól lesz elérhető az Apple TV+ streamingszolgáltatónál.

  (Forrás: BBC)

 • Az elmúlt egy héten abszolút a babáké volt a főszerep. Kiderült, hogy gyermeket vár a Harry Potter egyik színésznője, sőt hogy Jennifer Aniston is anyai örömök elé néz, utóbbi esetében azonban kiderült, hogy egyáltalán nem. Viszont Gal Gadot pocakot villantott díjátvevés közben, és habár ő is nagyon csinos anyuka, de ebben mi, magyarok sem maradunk el mögötte. Az is kiderült, hogy gyerekre vigyázni nem egyszerű, főleg ha ikrekkel áll szemben az ember nagymamája. Ugyan egy kicsit más korosztály, de David Hasselhoff lánya a Playboyban pózol pucéran. És még mindig porontyok: egy gyermek méretű pontyot is kifogtak a Balatonból. 

  Akiknek viszont már biztosan nem lesz gyerekük, az J.Lo és párja, akik a héten szakítottak. Szerencsére ez volt az egyetlen szétválás, Barbee például férjhez ment, Hugh Jackman simán csak nagyon szerelmes a feleségébe, Orlando Bloom meg a kedves nejét, Katy Perryt parancsolta le tejért. 

  De a szinglik sem tétlenkedtek: Big Ed kellemetlenül hosszú csókját is élvezhettük, az amerikai Nagy Ő agglegénye pedig végre kiállt a nyilvánosság elé, és bevallotta, hogy meleg

  Nagy átalakulásokban sem volt hiány, Elon Musk barátnője tetováltatott, Mark Wahlberg szerep kedvéért hízott, a világból pedig szép lassan eltűnnek a sofőrök

  A kedvesség is felütötte fejét az interneten, Brendan Frasert csak úgy jókedvükben ajnározták a netezők, David Tennant kedvességből talált ki magának egy titkárnőt, Mike Tyson és Arnold Schwarzenegger pedig puszta barátságból mérte össze a tudását sakkban.

  Okulásunkra megtudhattuk, hogy miért olyan bosszantóan apróak a kádak, hogy a Clark Kent-trükk működik, a Titanic nem maradt fenn a vízen 109 éve, ellentétben a Jézussá avanzsált kis kedvenccel. Jó tudni azt is, hogy a twerkelésnek nem mindenki örül önfeledten, de a Jóbarátokból megismert lakás legalább létezik valahol a világban. 

  A hét egyik legszomorúbb híre viszont az volt, hogy elhunyt Fülöp herceg, akitől cukiskodó unokákkal és eddig nem látott fényképpel búcsúztak a közösségi oldalakon, Meghan Markle viszont felmentést kapott a temetésen való részvétel alól.

 • David Harbour a forgatási szünetét arra szánta, hogy egy Instagram-videóban felolvasson pár sort a Stranger Things negyedik évadának forgatókönyvéből. Amikor elkezdte volna, hirtelen megjelent a videóban a főszereplő Eleven (Tizi), Millie Bobby Brown, aki leállította a színészt, mielőtt még elspoilerezne valamit.

  David Harbour & Millie Bobby Brown
  Fotó: Frazer Harrison / Getty Images Hungary

  Nem tudni, hogy ez marketinghúzás volt, vagy csak egy poén, amit a Jim Hoppert alakító színész talált ki unalmában, de legalább viccesen sült el. A legjobb a sztoriban, hogy Harbour megemlíti a videójában, hogy azért, amire készül, ki is rúghatják a Netflixtől. A videó kommentszekciójában a stúdió is beköszön két vicces emojival, aminek a jelentése:

  Helló, figyelünk.

  David Harbour csak annyit írt a posztjához, hogy:

  Mi a franc van velem?

  Hála Millie Bobby Brownnak nem fogják kirúgni a színészt, akire a színésznő ráparancsolt, hogy húzzon vissza melózni.

  A Stranger Things negyedik évada remélhetőleg még idén felkerül a Netflix oldalára, de sajnos a premier dátuma még nincs közölve. Annyi biztos, hogy a forgatások gőzerővel haladnak, hogy minél előbb bemutathassák a legújabb évadot.

 • A 16 és fél millió követővel rendelkező youtuber, Jeffree Star autóbalesetet szenvedett péntek reggel Wyoming államban. Az autó, amiben ő és egy másik férfi utazott, megcsúszott a jégen, mire az autó háromszor is megpördült az úton. Az autó másik utasa belső sérüléseket szenvedett, Star pedig nyakmerevítőt kapott, az orvosai szerint hónapokba is telhet, mire teljesen felépül.

  jeffreestar.png
  Fotó: instagram / jeffreestar

  (via: Deadline)