Leó, Szaniszló
5 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Leginkább a Bolondos dallamok egyik részében tudnánk elképzelni azt a jelenetet, ami egy amerikai férfival történt a napokban.

  chrome-capture.gif
  Fotó: RexChapman / Twitter

  A kijárási korlátozások miatt sokan otthoni barkácsolásba kezdtek, egyesek több, egyesek pedig kevesebb sikerrel. 

  A videón látható férfi a kevesebb sikerrel kategóriát erősíti. Felesége, Abby tette közzé a biztonsági kamerák segítségével lencsevégre kapott jelenetet, amely végül hamar többmilliós megtekintést ért el. Ez valószínűleg abszurditásának köszönhető, és annak, hogy számos mesében láthattuk már mint visszatérő elemet.

  (Forrás: Indy100)

 • Április 10-én hivatalosan is felvették az utolsó jelenetet a Jóbarátok speciális epizódjához. Már csak utómunkázni kell, hogy valamikor még 2021-ben le is tudják adni az HBO MAX-on. A különleges visszatérésről nem sokat tudni. Az biztos, hogy minden szereplő visszatér. Egy kiszivárgott fotó szerint a helyszín is ismerős lesz, hisz Monica lakását újra megépítették a forgatáshoz.

  Az viszont kérdéses, hogy pontosan milyen epizód is lesz ez. Ha minden igaz, akkor nem olyan lesz, mint bármelyik korábbi epizód a Jóbarátokból, nem egy előre megírt rész lesz. Ebből még az is lehet, hogy egy helyszínen rögtönzött szituációs komédiát kapunk végeredményül, de lehet, hogy beszélgetős műsor lesz az egészből. Majd kiderül úgyis, amikor elkezdik promózni a műsort, jönnek az előzetesek és a beharangozó előtti, utáni interjúk is. Már csak türelemmel kell lenni. Ha 17 évig megvoltak a rajongók új rész nélkül, akkor ez a kis idő már igazán nem számít.

 • Képernyőfotó 2021-04-10 - 16.21.09.png

  A Black Eyed Peas egyik alapító tagja, Will.i.am kitalálta, feltalálta, és elhozta a fogyasztóknak a bluetoothos arcmaszkot, aminek nagyon sci-fi-beütése van. De nemcsak menő, hanem hasznos is, hiszen zenét is hallgathatunk vele: jár a maszkhoz két darab fülhallgató is. A Xupermasknak nevezett maszkot José Fernández tervezte, aki Elon Musk űrhajós vállalkozása, a SpaceX számára is tervezett már szkafandereket.

  És felmerül a kérdés, hogy oké-oké, menő, de mennyibe kerül egy ilyen futurisztikus csúcsmaszk? 299 dollárt kér el érte az alkotó, ami átszámítva 90 ezer forintnak felel meg. Nem olcsó, de cserébe aki egy éven át szenvedett a kényelmetlen és a fülhallgató zsinórjával összeakadt maszkkal, annak ez lehet a megváltás. A dalszerző, rapper, énekes, producer és médiaszemélyiség nemrégiben tért rá erre a hivatásra, hogy az okosóra és a vezeték nélküli fülhallgatók gyártása után most a pandémiás helyzet legfontosabb hiánytermékével jelentkezzen ismét.

  Sci-fi-időket élünk, de még a tegnap maszkjait viseljük. Ezért szerettem volna egy olyan maszkot készíteni, amely megfelel annak a korszaknak, amelyben élünk

  – nyilatkozta az előadó a New York Timesnak.

  A maszk egyébként rendelkezik HEPA-szűrővel, többsebességes ventilátorokkal, meg persze az említett zajszűrős fejhallgatóval, és még LED-lámpa is található benne.

 • GettyImages-1232181960
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Írtunk már róla, hogy nagy erőkkel folyik a Lady Gaga és Adam Driver főszereplésével készülő Gucci-film. Így a fotósok folyamatosan forgatáson készült képekkel látják el a nagyközönséget. 

  Most Lady Gagát kapták lencsevégre esküvői ruhában, valószínűleg a film egyik kulcsjelenetének forgatásán. 

  A sztori megtörtént eseményeket dolgoz fel, és arról fog szólni, hogy Patrizia Reggiani meggyilkolja férjét, a Gucci-ház alapítóját, Maurizio Guccit.