Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A légtornász szerint sok tényezőtől függ a kérdés.

  Sáfrány Emese nemrég arról mesélt, készen áll a szerelemre, ám új párjával kapcsolatban már komoly elvárásai vannak. A légtornász számára persze kisfia, a két és fél éves Nolen a legfontosabb, de neveléséből nem zárná ki kedvesét sem.

  „Véleményem szerint mindez nagyban függ attól, hogy az illetőnek van-e már gyermeke, vagy még nincs. Emlékszem, amikor még nem voltam édesanya, én is egészen másként gondolkodtam bizonyos kérdésekről” – kezdte a Blikknek Sáfrány, aki szerint az is szempont, hogy mióta vesz részt az illető a gyermek életében.

  „Ha évek óta, akkor óhatatlanul előfordul, hogy ő is elkezdi nevelni, amivel szerintem nincs semmi gond. Összességében viszont úgy gondolom, a gyermek nevelése a szülők hatásköre, az ő beleegyezésük nélkül senkinek nincs joga beleavatkozni a fontos kérdésekbe.”

  Az édesanya szerint ha valaki kéretlen tanácsokat osztogat, végig kell hallgatni az illetőt, és meg is kell azokat köszönni, betartani már nem muszáj.

  „Én nagyon szeretem a barátnőimmel megbeszélni a kisfiammal kapcsolatos tapasztalataimat, az évek során rengeteget segítettek nekem az ötleteikkel.”

 • A műsornak köszönhetik szerelmüket.

  hazasodna
  Fotó: RTL

  Hamarosan új évaddal tér vissza a tévéképernyőkre a Házasodna a gazda, aminek apropójából az RTL felkereste a műsor egyik korábbi szereplőjét, Roland gazdát. A férfi a társkereső realityben ismerkedett meg kedvesével, Nikivel, akivel azóta is töretlen a szerelmük.

  „A műsor után mi a kapcsolatunkat úgy kezdtük, hogy azonnal összeköltöztünk. Nikoletta hozta a nagy bőröndöt, és nem is volt kérdés, hogy összeköltözünk-e” – mesélte a férfi, hozzátéve: párja fodrászként is nyitott volt a mezőgazdaság felé, s bár opció volt, hogy ő szakmájában marad, szépen fokozatosan megismerte az ottani tevékenységeket, ma pedig együtt dolgoznak a földeken, ültetvényeken.

  „Már lassan négy éve vagyunk együtt. A jövőre nézve nyilván én hosszabb távban gondolkodom, de úgy érzem, Nikolett is. Család, gyerek” – sorolta Roland, aki nemcsak kedvesét köszönheti a műsornak, de sok barátot is szerzett a forgatások alatt.

 • Le sem tagadhatná híres édesapját Zsombor.

  Tegnap ünnepelte 20. születésnapját Homonnay Zsolt és Polyák Lilla idősebbik fia, akit édesanyja Instagram-oldalán köszöntött fel néhány közös fotóval.

  Igen, Zsombor 20 (!!!) éves. A kisfiam, aki mostanra nagyon menő felnőtté cseperedett. És igen, két dunkin donut a tortája, mert nem ez volt a fontos, hanem (újabb bakancslistapipa) hogy át tudtam »ugrani« hozzá Torontóból New Hampshire-be, és vele lenni a születésnapján, mert »egy köpésre« van

  – fogalmazott a színésznő itt található bejegyzésében, ami alatt követői sorra gratuláltak nekik.

  Zsombor – ahogy azt Polyák Lilla nemrég Vujity Tvrtkónak adott interjújában elmesélte – két éve az Amerikai Egyesült Államokban tanul teniszösztöndíjjal, ez volt a fő oka annak, hogy Gömöri András Mátéval ők is az észak-amerikai kontinensre költöztek.

 • Még csak 9 éves volt, amikor először színpadra állt.

  Elragadó felvételt osztott meg közösségi oldalán Szandi a kilencéves önmagáról, amiben élete első fellépésén Jimmy Osmond Mother című dalát énekelte el közönség előtt. Az énekesnő mostanság gyakran oszt meg nosztalgikus hangvételű posztokat, amelyeket követői egyébként imádnak.

  „Testvérem, Viki Toldy Mária énekstúdiójába járt hangképzésre. Mivel még kicsi voltam, nem tanulhattam nála énekelni, de lehetőséget kaptam, hogy a tanítványai előadóvizsgáin színpadra lépjek. 9 éves voltam az első szereplésnél. Ezen a felvételen Édesanyámnak énekeltem Jimmy Osmond Mother című dalát, Apu pedig remegő kézzel vette fel” – írja a videó mellé az énekesnő, akit zongorán idősebb Malek Miklós, a doboknál pedig Debreczeni Csaba, a Bergendy-együttes egykori dobosa kísér.

  (via Blikk)