2024. június 26. 18:00
Szlovákia 1
Románia 1
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna 0
Belgium 0
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kétlaki életre vágyik a 2010-es, első hazai X-Faktorban feltűnt Takács Nikolas, aki Magyarország mellett Kaliforniában képzeli el a jövőjét. 

    A tehetségkutatóban feltűnt előadó ugyan Vastag Csabával szemben alulmaradt a műsor fináléban, karrierjére így sem lehet panasza. Olyannyira nem, hogy hamarosan egy teljesen új fejezet következhet az életében, hiszen komoly lépést fontolgat – az Egyesült Államokba szeretne költözni, ám nem véglegesen. 

    Kétlaki életet szeretnék kialakítani. Az egyik bázisom Magyarország maradna, a másikat pedig Kaliforniában szeretném kiépíteni Természetesen itthon is ugyanúgy aktív maradok. Azt gondolom, hogy ha valakit teljesen boldoggá tesz az a hely, ahol van, az egy nagyon áldott helyzet, bennem viszont van egy olyan érzés, hogy több mindenre van szükségem az életben, többet szeretnék tapasztalni a világból. Korábban már sikerült beilleszkedne egy másik ország életébe, remélem, most is így lesz

    – nyilatkozta a hot! magazinnak a szlovákiai születésű előadó.

  • Arról is mesélt, volt-e plasztikai beavatkozása.

    Katzenbach Andrea és Kulcsár Edina
    Katzenbach Andrea és Kulcsár Edina
    Fotó: Papajcsik Péter / Index, Hegedüs Róbert / MTI

    Katzenbach Andreát választották meg a 2024-es Miss World Hungary szépségverseny győztesének. A 23 éves lány így egy éven át viselheti a Magyarország Szépe címet, és képviselheti az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn. A közösségi médiában több hozzászóló is megjegyezte, hogy a nyertes lány rendkívül hasonlít Kulcsár Edinára, akinek a fejére 2014-ben került korona.  

    Az új szépségkirálynő most Instagram-oldalán tartott kérdezz-feleleket, ahol arra is válaszolt, mit gondol arról, hogy sokan G.w.M feleségéhez hasonlítgatják. – szúrta ki a 24.hu

    Nekem ez személy szerint megtisztelő, hiszen Edina egy gyönyörű nő, arról nem is beszélve, hogy ő volt az, aki a legtovább jutott a Miss Worlddel kapcsolatban, szóval én ezt megtiszteltetésnek veszem, köszönöm szépen!

    – fogalmazott Katzenbach, majd egy másik kommentelő azt szerette volna megtudni tőle, volt-e már valaha plasztikai beavatkozása.

    „Nem volt semmilyen plasztikai beavatkozásom. Igazából mikor bejött ez a szájfeltöltés trend még nagyon régen, akkor kipróbáltam egyszer, viszont nem nagyon jött be nekem. Szóval azóta ez már ki is ment teljesen a számból, és nem is tervezem újra megcsináltatni. Ami mű rajtam, az a hajam, mert nekem egyébként nagyon kevés hajam van, de úgy gondolom, ez természetes kereteken belül teljesen elfogadható” – fogalmazott.

  • Továbbra sem telik el úgy nap, hogy Taylor Swift neve, vagy kapcsolata nem kerül be a hírekbe, így a mai sem lehet ez alól kivétel. 

    Az amerikai énekesnő és párja, az NFL-játékos Travis Kelce 2023. szeptemberében kezdtek el randevúzni, az álompár pedig a bennfentesek, és ő maguk elmondása szerint is azóta is a rózsaszín ködben élik az életüket. Ugyan az énekesnő körüli őrült hype miatt nem meglepő, hogy már így is temérdek információ napvilágot látott kettejükről, most a sportoló elárulta azt is, mikor volt az a pillanat, amikor menthetetlenül beleszeretett Swiftbe. 

    Azután kezdtem igazán beleszeretni, hogy kijött a meccseimre. Nagyon öntudatos, de az első perctől kezdve tudott azonosulni ezzel a helyzettel is, az pedig ahogyan a családdal és a barátokkal bánt teljesen levett a lábamról

    – mondta a Barstool Sports Bussin With The Boys podcastjében Kelce.

    A sportoló hozzátette, annak ellenére, hogy ugyan próbálták titokban tartani a nyilvánosság előtt azt, hogy egy párt alkotnak, csapattársai mindvégig mellettük álltak, így idővel már egyáltalán nem akarta rejtegetni azt, ami kettejük között van. 

    Amennyire csak tudtuk, magunk között tartottuk, de egyszer eljött egy meccsre, és onnan minden kipattant. Így hiába akartuk megvédeni a kapcsolatunk, tudtam, hogy nem arról kell szólnia ennek, hogy eltitkolunk valamit. Az volt bennem, hogy büszke vagyok rá, és világgá akarom kürtölni, hogy ő az én barátnőm

    – emelte ki az amerikaifocista. 

  • Úgy gondolja, végeredményben a megfelelő helyre került.

    Egazsir01.00 00 37 15.Still009
    Fotó: Gerencsér Tamás / Index

    A Konyhafőnök egykori játékosa, Rácz-Gyuricza Dóra a műsor hatodik évadában ismerkedett meg férjével, Rácz Jenővel. A sztárséf és kedvese azóta össze is kötötte az életét, illetve már született egy kislányuk. Boldogságuk tehát nem is lehetne nagyobb, tökéletes harmóniában élik a családosok életét. Ez nem volt mindig így, erről Instagram-sztorijában írt az édesanya, amit a Blikk szúrt ki.

    Abban a helyzetben mindig nehéz ezt meglátni, de mindegyik kellett ahhoz, hogy megtanuljam a leckét! Megtanuljam, mi az, amit nem érdemlek, ezáltal mik az intő jelek valakiben. És mi az, amit viszont keressek és megbecsüljek, ha megtalálom! Persze azt is fontos volt belátnom, hogy én miket rontottam el és hogyan kell nyíltan kommunikálnom, amire vágyom

    – kezdte posztjában Gyuricza, aki a korábbi kapcsolataiból sokat tanult, így utólag hálás a tapasztalatokért.

    Minden egyes komplexusos idióta kellett hozzá, hogy megtaláljam a férjem. Úgyhogy végeredményben köszönöm, hogy elüldöztek, így a megfelelő helyre kerültem

    – jelentette ki.