Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Magdalena Pietrzyk és  Romulo Costa különleges szerelmi története a példa arra, hogy létezik még a világon igaz szerelem. A 42 éves skót nő és a 36 éves brazil férfi kapcsolata nem azért számít kivételesnek, mert a Tinder nevű társkereső alkalmazáson ismerkedtek meg egymással, hanem azért, mert az első randevújuk olyannyira jól sikeredett, hogy nem sokáig vártak az összeköltözéssel: tavaly áprilisban, két héttel a megismerkedésük után össze is bútoroztak. 

  Idén júliusban pedig hivatalosan is összekötötték életüket.

  Az első pillanattól fogva jól kijöttünk egymással, mindig is sokat nevettünk együtt. Az első találkozásnál is olyan könnyed volt minden, igazából mindenki jól érzi magát Romulo társaságában. Korábban mindketten a Tinderen ismerkedtünk, de nem találtunk olyan randipartnert, akivel meg lett volna a szikra. Romulóról már az első pár üzenetnél éreztem, hogy ő más

  – mesélte Pietrzyk, aki egy gyermeket nevel, míg férjének három gyermeke van előző kapcsolataiból. Első találkozásukra Glasgow-ban került sor; a férfi két hetet töltött a városban kedvesével, ennyi idő elég is volt arra, hogy tudja, soha többé nem akar nélküle élni.

 • Nem könnyű két gyerekkel.

  Voksán Virág és párja, Valentényi László is próbára teszi szerelmét a Nyerő Páros című sztárpárshowban. A lemezlovas és a generálkivitelező lassan 9 éve alkotnak egy párt, és már két gyermekük is született: Vivi hároméves múlt, Benike pedig ötéves lesz. Az egykori modell nem tagadja: a csemeték időnként komoly próbatételek elé állítják őket, életük nehéz periódusba ért, de tovább küzdenek egymásért. 

  Voksán azt is bevallotta, hogy nehezen bízik meg másokban; gyermekei apja  az első férfi az életében, akiben százszázalékosan megbízik.  

  Leginkább túlélő fázisban van a kapcsolatunk. Nem kell bemutatni gyerekes családoknak, azért egy gyerek is, nemhogy kettő, azért komolyan próbatételek elé állít egy nagyon jól működő kapcsolatot. Nagyon nehéz, amikor még ennyire picikék

  – magyarázta az egykori playmate.

   (via RTL)

 • Imádnivaló anya-ikrei felvételek. 

  Rokonai is szerepelnek Beyoncé tavasz óta zajló, nagyszabású Renaissancevilágturnéjának filmjében, amely állítólag még idén megérkezhet. A koncertmozi előzetesében az énekesnő ritkán látott ikergyermekei, a hatéves Sir és Rumi is feltűnnek.  

  Megható pillanatokat vágtak be róluk: többek között az is látható a trailerben, ahogy az énekesnő szájon puszilja Sirt, majd egy golfautóban magához szorítja őt. Beyoncé lányai, Rumi és Blue Ivy már nyújtás közben lettek lencsevégre kapva.

  Az előzetes itt is megtekinthető:

  (via PageSix)

 • Bár a karácsonyi készülődésnek persze érdemes mindig időben nekikezdeni, de egy brit anyukának sikerült nagy valószínűséggel mindenkit leköröznie. – írja a Mirror.

  Tahnee Beck kétgyermekes édesanyának szent meggyőződése, hogy minél hamarabb el kell készülnie mindennel a tökéletes végeredmény érdekében, így az ünnepi időszak stresszmentes harmóniában telhet majd. A 33 éves nő ennek szellemében már szeptember végén elkészült a karácsonyi menüvel, amit aztán lefagyasztva tárol mélyhűtőjében. Mint kiderült, az anyuka átlagosan hét embert lát vendégül december 25-én, és szeretett volna elébe menni az idegeskedésnek, ezért készítette el az ünnepi vacsorát bő három hónappal a tálalás előtt.