Csilla, Noémi
5 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1147408776
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Tini szívek ezrei dobbantak meg egyszerre: Harry Style legújabb filmjében pucérkodni fog! A készülő The Policemenben Styles egy meleg rendőrt alakít és a szex jelenetek kedvéért szabadul majd meg a ruháitól. 

  Értesülések szerint ugyanis két erotikus jelenet is készül. De lesz egy harmadik alkalom is, amikor pucérkodhat majd Styles, de ennek nem lesz szexuális felhangja,  “csak úgy” meztelenkedik egyet még bónuszban. 

  Nem sokat hagynak majd a képzeletnek. Harry beleveti magát ebbe az új szerepbe és nagyon izgatott a kihívás miatt, habár elég ijesztő feladat. De mindig olyan dolgokat szeretne csinálni, amire az emberek nem számítanak, és megkérdőjelezi, amit gondolnak róla, és ez a film határozottan ilyen lesz. 

  - árulta el részletesebben a meg nem nevezett forrás, hogy áll Styles a szerephez. 

  A készülő film a 90-es években fog játszódni és egy homoszexuális kapcsolat lesz a középpontjában.

  (via: Just Jared)

 • Snoop Dogg évtizedek óta a marihuána nagykövete, a füvezés élő szobra, a joint felszentelt pápája. A 49 éves rapper most megjelent, From Tha Streets To Tha Suits albumának tematikája is arra épül, hogy ötven felé közeledve,

  dollármilliókkal kitömve sem feledkezik meg régi hobbijáról.

  A Gang Sings című szám egyik sorában például arra utal, hogy Obamával is szmokizott. (Still sippin' gin and juice while I'm smoking marijuana / I bet you never blew with Obama″).

  GettyImages-800015180
  Fotó: Bennett Raglin / Getty Images Hungary

  Az erősen republikánuspárti New York Post le is csapott a sztorira, és megkérdezte Snoop sajtósát, melyik Obamára utalt, a demokrata exelnökre, vagy a volt First Lady-re. A lap egyelőre nem kapott választ, így azt sem tudni, valóban megtörtént-e az eset, vagy csak így jött ki a rím. Arra azért emlékeztetnek, hogy Snoop Dogg egy ízben valóban füvezett a Fehér Ház egyik mosdójában.

 • A Wandavision sorozat 32 éves színésznője a brit Glamournak adott interjújában nyílt meg többek között arról is, hogy milyen volt a kilencvenes és korai kétezres évek leghíresebb iker párjának testvéreként érvényesülnie színésznőként.

  GettyImages-583767642
  Fotó: Donato Sardella / Getty Images Hungary

  A nővérei miatt nagyon fiatalon csöppent bele a filmes világba, gyakran elkísérte testvéreit a forgatásokra is, aminek köszönhetően hamar eldöntötte, hogy ő is ezt szeretné csinálni. Tízévesen már azt fontolgatta, hogy inkább Elizabeth Chase néven folytatja, hogy semmiképp ne hozzák összefüggésbe Mary-Kate és Ashley Olsennel. Kíváncsi volt, milyen egy meghallgatás, ezért el is ment egyre, de el akarta kerülni, hogy a nővérei árnyékában legyen ismert.

  Ebben az időszakban valamiért azt éreztem, hogy nem akarok összefüggésbe kerülni Mary-Kate és Ashley Olsennel. Azt hiszem, már 10 évesen megértettem, milyen érzés a nepotizmus. 

  Ikertestvérei 2006-ban felhagytak a színészkedéssel, a divatvilág felé fordultak, és azóta is a divatmárkájukat építgetik. Elizabeth pedig magától is nagy sikereket ért el, ezért örül, hogy végül nem változtatta meg a vezetéknevét.

  (Forrás: Glamour UK)

 • idos.png
  Fotó: youtube / ViralHog

  Jake Larson 98 éves második világháborús veterán, aki későbbi feleségével, Lolával a háború után találkozott, amikor hazatért. Sajnos 1991-ben elvesztette őt.

  Az unokái viszont a deepfake technológia segítségével újra életre hívták az elhunyt asszonyt. Ez az a program, aminek a segítségével egy egyszerű képet felhasználva lehet arcokat életre kelteni.

  Larson annyira meglepődött, hogy újra láthatja feleségét hogy el is pityeredett meghatottságában. 

  Az előző november 23-án lettünk volna 75 éve házasok. Még mindig szeretem őt. 

  - mondta Larson a videóban.