Paszkál
10 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Javában zajlanak a Lánchíd felújításának előkészítő munkái, így megkezdődött a híd vízi környezetének fém- és lőszermentesítése is - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán. Szerencsére az időjárás is kedvező, így nyugodtan dolgozhatnak az illetékesek. 

  A Dunában talált fémtárgyakat a búvárok emelik ki a vízből, ha pedig netán lőszerekre bukkannak, azokat a Magyar Honvédség szakértőinek segítségével hatástalanítják. A BKK oldalára felkerült egy csomó kép arról, mi mindent találtak a mélyben. Hihetetlen, de még elektromos rollereket is felhoztak. 

   A teljes galériát itt találja:

 • GettyImages-1313160777
  Fotó: Patrick Smith / Getty Images Hungary

  Ahogy már korábban megírtuk, aligátorpárzási időszak van Floridában, ezért gyakrabban történhet olyan találkozás a hüllők és emberek, ez esetben pedig négylábúak között, ami nem biztos, hogy jól sül el. Mike McCoy, a nyolc hónapos Jake nevű labrador gazdája azonban életét kockáztatva mentette ki a kutyáját egy arra járó aligátor szájából. 

  Éppen a kutyát sétáltatta, amikor a semmiből előtűnt a több mint 2 méteres hüllő, és magával rántotta a kutyát. McCoy utánuk vetette magát a vízbe, és legyűrve az aligátort, megmentette kedvence életét. 

  Megkerültem, szemen böktem, és kiemeltem a vízből, hogy ne tudjon elmenekülni, amíg nem ereszti el a kutyát. 

  Jake-et és gazdáját is megharapta az aligátor, de szerencsére nem esett komolyabb bajuk. Úgy néz ki, rájár a rúd mostanában a labradorokra, egy másikat nemrég a szél vitt el majdnem.

  (via: HuffPost)

 • Amikor még Harry herceg Angliában élt, én nem volt ez az egész Oprah-interjúval kicsúcsosodó családi balhé körülötte és a felesége - meg kompletten az egész királyi család - körül, akkor sem volt nehézségektől mentes az élete. Ilyen tipikus probléma volt a paparazzik fényképezőgépei elől való menekvés, bujkálás. Ha úgy volt, akkor a szomszédja is segített neki, hogy ne kerüljön a herceg és családja lencsevégre. Ez a  szomszéd pont Oralndo Bloom volt, akivel - a herceg elmondása szerint - ezért tartották a kapcsolatot, hogy Bloom tudjon neki dobni egy üzenetet, ha esetleg látja, hogy az úton már ott tanyáznak a fotósok.

  Harry herceg elmondta, hogy Kaliforniában nem kell ettől tartania, ennél nyugodtabban lehet élni. Simán kimehet az utcára úgy, hogy tartania kellene tőle, hogy az arcába tolják a paparazzik a gépeiket. Akár biciklizhet vagy a gyerekével is lehet.

  Persze kell is bátorság, hogy valaki hivatalos sajtóeseményen kívül készítsen a hercegről vagy Meghan Markle-ról, vagy a közös gyerekükről egy képet. Amikor egy újság lehozott egy parkban üldögélős képet hármójukról, akkor a Harry-ék egyből perre mentek.

  (E!)

 • GettyImages-1147899961
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Nyomozás indult a kétes hírű youtuber, Jake Paul ellen Puerto Ricóban. Ugyanis neki és valószínűleg a testvérének, Logannek sikerült egy olyan partszakaszon keresztülhajtania a golfkocsijukkal, ami le van zárva. Ugyanis ez az időszak a teknősök fészkelési szezonjának a kellős közepe.

  Nemcsak hogy keresztülgázoltak a partszakaszon, de még fel is vették a tettüket. A videót azóta eltávolították az oldalukról, de – mint tudjuk – az internet nem felejt. 

   (via: TMZ)