Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas motivációt jelentenek számára.

  DSC3919
  Fotó: Tövissi Bence / Index

  Nagy Feró volt a minap a Mokka vendége, ahol az énekes elárulta, hogyan éli meg az évek múlását. A műsorvezetők megjegyezték, hogy több évtizedet is letagadhatna, annyira jó formában van, pedig két év múlva már nyolcvanéves lesz. 

  Én az Úristennek adok hálát, hogy erre a korra engem még így megtartott. Sőt, koncertezem, jövök-megyek. De muszáj, hát unokáim vannak, el kell tartanom őket. Mikor mondom a fiamnak, aki a menedzserünk, hogy »Botond, hagyjuk már, én már fáradt vagyok«, erre ő azt szokta mondani, hogy »Az unokádtól veszed el«. Ez egy szemét dolog

  – mondta viccesen a Beatrice frontembere, aki hozzátette: nagyapaként sokkal megengedőbb, mint édesapaként volt.

  Az énekes úgy gondolja, unokái nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy fiatalos maradjon. Gátat ugyanakkor nem tud szabni, és örömmel vesz meg mindent a gyermekeknek. Leginkább a családdal eltöltött idő tudja feltölteni és a lelkes közönsége is nagy motiváció számára.

 • Egy northamptoni férfi úgy döntött, hogy felmond a munkahelyén, és a nomád életmódot választva az autójába költözik. A 41 éves Maciej Bober már egy folytatja ezt az életformát, és nem bánta meg, sőt: úgy véli, az élete sokkal jobb így, ráadásul lakbért sem kell fizetnie. 

  Tíz évig élt lakótársakkal  Northamptonban, az albérletért pedig 550 fontot (256 ezer forintot) fizetett havonta. Édesapja halála, valamint az, hogy gyakran váltott munkahelyet és hiába küzdött párkapcsolatáért, változtatásra sarkallta. Fiat 500 típusú autójába költözött, s ételfutárnak állt, amivel hetente 300-400 fontot (140-185 ezer forintot) is megkeres. Nem bánja, hogy az autója lett az otthona, hiszen így nem kell albérletet fizetnie, ha pedig aludni szeretne, parkolókban vagy mellékutakon áll meg.