Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ma hajnalban debütált az idei labdarúgó Európa-bajnokság dala, amit a holland dj,  Martin Garrix és a U2 frontembere, Bono jegyez.

  Mindketten nagy futballrajongók, így nem véletlen, hogy őket választották. A szerzemény egyébként a „We Are The People We've Been Waiting For” címet kapta. 

  A bajnokságot június 11. és július 11. között rendezik, a mérkőzések több európai nagyvárosban zajlanak majd. A Puskás Aréna három csoportmérkőzésnek és egy nyolcaddöntőnek ad otthont. A magyar válogatott a franciákkal, a portugálokkal és a németekkel szerepel egy csoportban.

  (Forrás: nso)

 • Általában nem az időjárás-jelentések a világ legviccesebb műsorai, de ezúttal mégis sikerült feldobni a dolgot. A Fox csatorna meteorológusaból, Jennifer McDermedből keletkezett hirtelen nagyon sok egy technikai hiba miatt, élő adásban, amit az időjárás-jelentő nem igazán kezelt hidegvérrel. Annyira viccesnek találta a helyzetet, hogy már képtelen volt az időről beszélni, láthatóan nagyon bejött neki az effekt. Kollégája csak annyit fűzött hozzá, hogy

  bármit is nyomtál meg, ne tedd többet. 

   (via: HuffPost)

 • Armie Hammer rémtetteiről már sokszor írtunk, legutóbb például azt, hogy a szörnyű hírek ellenére új barátnője van. A körülötte kialakult botrány bár csendesedni látszik, de azóta sem kapott munkát Hollywoodban, készülő filmjeihez pedig más színészeket kerestek.

  Így kapta meg a Shotgun Wedding című romantikus vígjáték főszerepét Josh Duhamel, aki Jennifer Lopez oldalán látható majd. A színész februárban írta alá a szerződést, és ahogy egy legutóbbi interjúban nyilatkozott, nem szeret ilyen módon szerepeket kapni, ezért felkereste Hammert és a következőt írta neki:

  Figyelj, tudom, hogy most min mész keresztül, nem szeretek így megkapni szerepeket, és csak tudatni akartam veled, hogy gondolok rád, sok szerencsét és juss túl ezen.

  Armie megköszönte, hogy írt neki, így most már Josh lelkiismerete is tiszta lehet.

  A film várható premierje 2022 június 29.

  (Forrás: Huffpost )

 • GettyImages-1211247205
  Fotó: Manny Carabel / Getty Images Hungary

  Lassan mindenki szuperhősködik Hollywoodban, és előbb-utóbb feltűnik egy DC- vagy egy Marvel-filmben, esetleg sorozatban, vagy igazából bármiben, ami szuperhősökről szól. Emily Blunt viszont határozottan elzárkózott a lehetőségtől, mert egyszerűen nem szereti a műfajt. Ezt ecsetelte hosszasan a Howard Stern Show-ban:

  Nem arról van szó, hogy lenézem. … Imádom a Vasembert, amikor felajánlották, hogy legyek én a Fekete Özvegy, akkor odáig voltam a Vasemberért. Szerettem volna Robert Dwoney Jr.-ral dolgozni. Csodás lett volna. De nem tudom, hogy a szuperhősök nekem valók-e. Nem az én világom. Nem szeretem őket. Tényleg nem.

  Emellett pedig egy kicsit már ő is unja, hogy a csapból is a szuperemberek folynak. 

  Kifújt. Szerintem eléggé el vagyunk árasztva velük. Nemcsak a filmekkel, de a végtelen számú tévéműsorral is. 

  Azért gyorsan hozzátette, hogy ha valaki nagyon nagyon menőt kéne eljátszania, és nagyon érdekelné a karakter, akkor lehet, hogy nem lenne ellenére, de azért nem álmodozik ilyen szerepről. 

  Általában nem versenyzek a szuperhős filmekért. Kicsit hidegen hagynak. Nem tudom megmagyarázni. Nem tudok belemenni. 

  (via: HuffPost)