Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elképzelhető, hogy ennyi volt az énekesnő aktív karrierjének. Élőben jelentkezett be az Instagramon, majd válaszolt a felmerült kérdésekre. Valaki megkérdezte, hogy mikor lesz legközelebb koncert, ahol látni lehet majd. Talán nem túlzás azt mondani, hogy mindenki számára sokkoló válasszal állt elő. 

  Fogalmam sincs

  - mondta. Bővebben is kifejtette, hogy itt nem a koronavírus miatt van bizonytalanság benne. Arról van szó, hogy most nagyon jól érzi magát, és továbbra is szeretne magára összpontosítani. Nem érzi szükségesnek, hogy színpadra álljon elképzelhető, hogy többet nem is fog élőben fellépni. 

  Az énekesnő egyelőre még elég fiatal, hogy végleg visszavonuljon. Elképzelhető, hogy most 39 évesen tart egy kis szünetet, majd amikor úgy érzi, hogy eljött a visszatérés ideje, és még lesz neve a szakmában, akkor biztos hallani fogunk felőle. Lesz még itt Oops!... I did it again, ha máshol nem, akkor a retro diszkókban.

  (huffpost)

 • A Kardashian családhoz tartozó összes apát felköszöntötte Instagramján. Nem hagyott ki senkit. Boldog apák napját kívánt

  • vér szerinti édesapjának, a már elhunyt Robert Kardashiannak;
  • anyukája második, de már ex-férjének, Caitiyn Jennernek, akinek hat gyereke is van, többek között KYlie és Kendell Jenner;
  • testvérének, Robert Kardashiannak;
  • Kourtney Kardashian volt pasijának, Scott Disicknek;
  • Khloe Kardashian fickójának, akinek szintén van egy gyereke;
  • és persze gyermekei apjának, Kanye Westnek.

  Hát így szeret feltétel nélkül minden férfit, apát, aki a családhoz tartozik.

 • Szép reményekkel indult Juliette Lewis, ám napjainkra alaposan eltűnt a rivaldafényből az amerikai színésznő, aki olyan slágerfilmekben szerepelt a 90-es években, mint az Alfred Hitckcock klasszikusát feldolgozó Cape Fear – A rettegés foka, vagy a Leonardo DiCaprio karrierjét elindító Gilbert Grape és az Egy kosaras naplója. Később a Robert Rodriguez féle Alkonyattól pirkadatigban volt látható és természetesen máig legemlékezetesebb alakítása, a Tarantino tollából, illetve Oliver Stone rendezésében elkészült kultfilmben, a Született gyilkosokban, ahol ő volt Mallory Knox, a média által felkapott sorozatgyilkos pár női tagja. Fiatalkori sikereit azóta sem tudta megismételni, sorozatokban és filmekben is szerepel, de ezek nem nevezhetőek A-kategóriás alkotásoknak. 

  A hírhedten öntörvényű művész már tizennégy évesen elköltözött otthonról és egy év múlva már a tanulást is abbahagyta, felkapott sztárként három évig együtt járt Brad Pittel. Az elmúlt tíz évben nem igen hallatott magáról, sok kollégájához hasonlóan a Szcientológista Egyház tagja, akinek a legjobb barátnője Alanis Morissette.

 • sajtkrem
  Fotó: Boarding1Now / Getty Images Hungary

  Megelevenedni látszik az Összeomlás, a film, amiben Michael Douglas is csak egy reggelit akart egy gyorsétteremben.

  Csak ez a valóság, és nem vicces, hogy azért képesek egyesek fegyvert rántani, mert nincs sajtkrém a szendvicsükben. Egy floridai férfi eleinte csak kiabált a 23 éves alkalmazott az arcába, amikor viszont megkérdezte a Starbucksos pultos, hogy így is hajlandó kifizetni a terméket, akkor az illető pisztolyt rántott.

  Szerencsére senki sem sérült meg, de az alkalmazott eléggé sokkos állapotba került, hogy  valaki ilyen extrém módon tud ilyen helyzetre, egy ilyen apró hibára, bakira, egy szendvicsben lévő feltét hiányára reagálni.

  (Indy100)