Zoltán
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tokióban a testépítő hölgyek már közvetlenül a gyúrás után is beülhetnek borozgatni, protein italokat szürcsölni a Muscle Girls nevű intézménybe. Az alapítók eredetileg egy edzőtermet üzemeltettek, de meglátták a piaci rést, és gyorsan kibővítették szolgáltatásaikat. 

  tk3s 20210621 zia c218 022
  Fotó: Cover Images / Northfoto

  A pandémia alatt indították el YouTube-csatornájukat, amelynek máris több ezer követője van, és most végre dübörögni kezdett az üzlet. A kávézóba csak nők léphetnek be, és mivel a személyzet tagjai is kizárólag kigyúrt hölgyek, valószínűleg a jakuza sem próbálkozik náluk védelmi pénzek beszedésével.

  tk3s 20210621 zia c218 019
  Fotó: Cover Images / Northfoto
 • Nem is olyan rég kiderült, hogy Selena Gomez elég bénán kosarazik, de évek óta a szerelemben sincs igazán szerencséje. 

  GettyImages-1315937336
  Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

  A napokban az ausztrál Vogue-nak mesélt eddigi párkapcsolati tapasztalatairól. Az köztudott, hogy korábban évekig együtt volt Justin Bieberrel, szakítottak, aztán újra megpróbálták, de nem működött a dolog. Közben azért másokkal is randizgatott, együtt volt például Abel Tesfayeval (The Weeknd), Nick Jonasszal és Zeddel is. Sőt, egyszer még Orlando Bloommal is hírbe hozták. 

  Korábbi kapcsolatairól az interjúban egyszerűen csak így nyilatkozott:

  Azt hiszem, a legtöbb párkapcsolatom átkozott volt. 

  Arról is mesélt, hogy mindegyik kapcsolatában kevesebbnek érezte magát a társánál és mivel korán kezdte a randizást, túl fiatalon volt kitéve bizonyos dolgoknak. Ezért fontosnak tartotta, hogy találjon egy kifejezést, amivel azonosulni tud, és amilyennek látni szeretné magát. Ez lett végül a 'Rare' (ritka, kivételes) szócska, amit a nyakára is tetováltatott, valamint legutóbbi albumának és szépségápolási márkájának neve is ez. 

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Fotó:Facebook
  Fotó:Facebook

  Pár falat hús, és akkora cimbije lesz a kuvikoknak, hogy akár sörözhetnének is egyet – már ha szeretnék a sört. A Mályi Madármentő Állomás videójában szereplő szárnyasok esetén csupán néhány kocka kaja kellett ahhoz, hogy még a szokásos nappali álomba merült egyedek is felriadjanak és és csatlakozzanak a mohón faló társaikhoz. 

  Hiába tűnnek riadtnak a csapzott külsejű fiókák, aki enni ad, azonnal a barátjukká válik.

 • Bizarr „életmentésnek” lehettek szemtanúi azok, akik a japán Hachinohe kikötőjében sétáltak. Egy fuldokló, meztelen nőhöz riasztották a mentőket, de ahogy az a megosztott fotókon is látszik, tűzoltók és rendőrök is érkeztek a helyszínre. 

  Az akció óriási meglepetéssel zárult, az áldozat ugyanis egy felfújt guminő volt. A történteket egy youtuber dokumentálta a Twitter-oldalán, aki épp egy videót forgatott, amikor a kikötőben megjelent a mentőegység. 

  (kotaku.com)