Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  Schwarzenegger a Terminator-filmek mondatát írta bele Auschwitz múzeum vendégkönyvébe, amivel magára haragította az internetet.

  A 80-as 90-es évek akciófilmjeinek koronázatlan királya, Arnold Schwarzenegger nemrég ellátogatott az Auschwitz-Birkenau Állami Múzeumban, aki nem mellesleg egy gyűlölet elleni harcért járó díjat is kapott az Auschwitzi Zsidó Központ Alapítványától.

  Az Osztrák Tölgy a múzeum emlékkönyvébe távozása előtt pedig azt irta, hogy „Visszajövök”, ami ugyebár az összes Terminator filmben elhangzott a szájából, ám ez sokaknak nem tetszett, mondván nem illik a hely témájához, múltjához.

  A múzeum Twitter-oldalán meg is osztották a színész bejegyzését, de a háborgó emberek miatt kénytelenek voltak megmagyarázni, hogy szó sincs tiszteletlenségről, a mostani mindössze egy villámlátogatás volt, Arnold pedig hamarosan visszatér majd hozzájuk.

 • Katy Perry után most épp Keshát találták be a Netflix sorozatgyilkosos sorozata miatt.

  A Netflixre szeptember 21-én került a Jeffrey Dahmer rémtetteit bemutató sorozat, amiben Evan Peters alakítja az 1978 és 1991 között 17 áldozatot szedő sorozatgyilkost.

  dahmer
  Fotó: Instagram

  Ugyan a Milwaukee Kannibálként is ismert Dahmer a világ egyik legismertebb szörnyetege, sokan mégis mintha csak most fedezték volna fel a történetét, ami nagyban köszönhető a Netflix sorozatának. A napokban már elkezdték ekézni Katy Perry „Dark Horse” slágerét, amiben Juicy J is rappel, egy ponton pedig megemlíti Dahmert is.

  Ugyan a dal 2013-ban jelent meg és kifejezetten nagy slágernek számított, az Twitter népe most ízléstelennek és betegnek tartja az énekesnőt, amiért ezt engedte. Azonban nem ő az egyetlen, aki a popkultúrában is jelen lévő Dahmerről énekelt már. Jelenleg épp Kesha a következő célpont, aki a Cannibal című dalában említi meg a sorozatgyilkost, de Eminem és Nicki Minaj sem volt rest hasonlóan tenni.

  A Wikipédia szerint összesen 60 dal létezik, amiben Jeffrey Dahmer „tovább él”, az emberek mégis csak most akadtak fenn ezen.

  Ráadásul olyannyira, hogy egyenesen bocsánatkérést követelnek az énekesektől, illetve azt akarják, hogy ne adja le ezeket a dalokat a rádió, mert tiszteletlen az áldozatok és családjaikkal szemben.

 • A Netflix nem áll le az anime- és a rajzfilm-adaptációkkal, ugyanis a Full Metal Alchemist, a Cowboy Bebop után érkezik a One Piece és az Avatar: The Last Airbender feldolgozása is, utóbbihoz pedig nemrég bejelentették a teljes szereplőgárdát.

  avataraang
  Fotó: YouTube

  Az utolsó léghajlító egy rendkívül népszerű sorozat, amihez 2010-ben már készítettek egy élőszereplős filmet, de arra inkább senki sem akar emlékezni. Épp ezért a Netflix nagy rizikót vállalt azzal, hogy berendelte az adaptációt, ugyanis a rajongók különösen érzékenyek, ha Aangról és barátairól van szó.

  Mindenesetre mutatjuk a szereplőket:

 • A koronavírus idején, Andrea Diaz pultosként dolgozott Virginiában, ám végül kilépett, és egészen más terepen próbálta ki magát.

  A vendéglátás helyett a helyieket kezdte el szórakoztatni az alpakáival, a 2020-ban indult üzlet pedig azóta is virágzik. Andrea két alpakával indult annak idején, mostanra pedig már 14 állattal operál.