Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Andy Vajna özvegye az Instagramja alapján Hawaii-on nyaral. Illetve nem biztos, hogy nyaral, de az biztos, hogy ott van. Illetve az se biztos, hogy ott van, de az igen, hogy a kép, amit megosztott, annál Hawaiit jelölte meg, mint helyszínt. Aztán az se biztos, hogy ez most készült. A képen tehát egy Vajna Tímeára hasonlító nő látható, aki egy hawaii ingatlanhoz (?) tartozó korlátnál pózol a napkeltében (vagy -nyugtában?). A sok ha és talán nélkül, Vajna Tamea instagramozási szokásait figyelembe véve joggal feltételezhetjük, hogy a képen ő szerepel, A helyszín Hawaii, az időpont pedig június 15.

  Egy kommentelő meg is kérdezte, hogy ilyenkor kik vigyáznak a cicákra, mire Vajna készségesen válaszolt:

  az asszisztensem és a házvezető nénim

  - írta. Ebből két dolog is kiderült: van asszisztense és házvezető nénije is.  Így éli tehát az amerikai álmot Vajna Tímea, akit a Dirt.com legutóbb csak úgy jellemzett, hogy 

   a Lamborghini-driving model and social media influencer.

 • A 74 éves színész nagy állatbarát hírében áll, ezért nem is olyan meglepő, hogy egy napokban posztolt fotón azt látjuk, hogy még az asztalra is felengedi őket.

  Nincs is jobb annál, mint híreket olvasni a haverokkal...

  — írta a képhez.

  Stallone úgy tűnik még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy a reggeli híreket újságból olvassa. Eközben még az is lehet, hogy a Rocky-előzménysorozat ötletein gondolkodik, amiről március elején adott hírt először.

 • A tinderes randik bármikor okozhatnak meglepetést, de olyan viszonylag ritkán fordul elő, hogy az elmaradt szex miatt perrel fenyegetőzik az egyik résztvevő. Egy kanadai nő, Emily Mackinnon pontosan erről számolt be a TikTok-on, részletesen ecsetelve az átélteket.

  GettyImages-1323010724
  Fotó: John Phillips / Getty Images Hungary (Illusztráció

  Mint elmondta, randipartnere olyan büdös és ápolatlan volt, hogy villámgyorsan elment a kedve a légyottól. Pechére a férfi joghallgató volt, aki

  „a szóbeli megállapodás megszegése miatt”

  kilátásba helyezte, hogy pert indít ellene. A következő meglepetés akkor jött, amikor Emily találkozott a férfi jogi képviselőjével, akiről kiderült, hogy a hoppon maradt randipartner apja. 

  A nő most közösségi oldalain egész pályás letámadást indított büdösék ellen, akiktől máris kapott egy ügyvédi felszólítást a tartalmak eltávolítására. 

 • A macskákra nem igazán jellemző, hogy szívesen hagyják el a megszokott környezetüket, és leginkább egyedül szeretnek lenni. 

  Egy kivétel viszont mindenképp van, a Cathode névre keresztelt házimacska, aki tényleg mindenhova elkíséri gazdáját, ezt pedig meg is örökítik közös Instagram-oldalukon. Rémy Vicarini hét éve fogadta örökbe macskáját, aki bármilyen kalandban benne van, akár bicikliznek, hegyet másznak, síelnek, motoroznak vagy ejtőernyőznek.

  Persze Rémy mindig gondoskodik arról, hogy Cathode biztonságban legyen, és csak olyan dolgokat csinálnak, amiket ő is szeretne. A kismacska viszont nem válogat, ezért nem igazán lehet olyan időtöltést találni, amit nem próbáltak még ki együtt.

  (Forrás: Bored Panda)