Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mi ez, ha nem a nap híre? 

  A Nagy Eseményre egy családi összejövetelen került sor, amikor JLo testvérének 50. szülenapját ünnepelték. A fotót itt lehet megtekinteni.

  Addig is itt egy régi fotó, amin szintén csőröznek a szerelmesek.

 • Az angliai Sedgley városa mellet egy, az erdőbe kihelyezett felirat arra hívja fel a figyelmet, hogy egy hét alatt három embert is elraboltak a városból a földönkívüliek, de az önkormányzat semmit sem tesz ezzel kapcsolatban. 

  3 embert raboltak el az ufók itt, egy héten belül! Mikor tesz valamit a városi tanács? 

  – áll a táblán. 

  UFO.png

  Egyelőre nem derült ki, hogy a feliratot ki rakta ki, de azt fontos megjegyezni, hogy Sedgley abban a West Midlands megyében található, amely az UFO-hívők szerint a földönkívüliek tevékenységének egyik központja.

  Az utóbbi években több tucat alkalommal észleltek földönkívüli objektumokat. A szemtanúk általában narancssárga, sárga vagy fehér fénnyel izzó objektumokról számoltak be, amelyek nagyon gyorsan haladták el az égen, esetenként egymás után többször is. 

  A Daily Starnak a hírre reagálva vasárnap Sedgley egyik anonimitást kérő tisztviselője azt mondta, hogy West Midlandsben „biztosan van valamiféle földönkívüli tevékenység”, bár ezt hivatalosan senki sem fogja megerősíteni. Azt viszont még ő is kétségbe vonta, hogy embereket raboltak volna el a városból. 

  Karen Shakespeare, a város tanácsa tagja eközben megerősíttet, hogy értesítették őket is az erdőben lévő feliratról, amelyet el fognak távolítani onnan. 

 • Cristiano Ronaldo a vízre esküszik
  Cristiano Ronaldo a vízre esküszik
  Fotó: Hugo Delgado / MTI / EPA

  A portugál labdarúgó-válogatott kedden 18 órakor a Puskás Arénában Magyarország ellen kezdi meg Európa-bajnoki szereplését, ezt megelőzően pedig sor került a szokásos sajtótájékoztatókra is.

  A címvédőnél Fernando Santos szövetségi kapitány mellett Cristiano Ronaldo válaszolt az újságírói kérdésekre, de szigorúan csak azután, hogy arrébb helyezte az elé kirakott kólásüvegeket. 

  Ezt követően egy másik palackot emelt fel, jelezve, hogy ő a vízre szavaz.

 • A WeRateDogs Instagram-oldal osztotta meg azt a videót, amin talán az évtized felfedezését követhetjük végig. Kiderült ugyanis, hogy a corgik hátsófele képes lebegni a vízen. 

  38494199 b2156e57b889586a81f160d6bf2d69f9 o másolat.gif

  Mutatjuk a bizonyítékot:

  Azt nem tudjuk, hogy ez minden corginál működik-e, vagy csak néhány egyednél, de így a nyár közeledtével biztosan jól jöhet még ez a frissen szerzett információ.