Friderika
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Adele és új párja már idén júliusban is együtt mutatkozott nyilvánosan egy kosármeccsen, nemrég pedig LeBron James feleségének szülinapjára is elkísérte kedvesét. Hivatalosan viszont egyikőjük sem erősítette meg, hogy összejöttek.

  Egészen mostanáig.

  Tegnap ugyanis Rich Paul, aki LeBron James ügynökeként tevékenykedik elkísérte az énekesnőt az idei Emmy-gálára, ahol közös kép is készült róluk.

  Ezt osztotta meg Adele Instagram-oldalán, így téve hivatalossá kapcsolatukat.

 • GettyImages-1341341554
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Az éjjel kiosztották az Emmy-díjakat. Megint lett volna esélye nyernie az Agymenők jócsajaként elkönyvelt Kaley Cuocónak, aki most A légikísérő című sorozatban látható. Jelölték is vígjáték kategóriában a legjobb színésznőnek járó díjra, de végül Jean Smart kapta a szobrot.

  Amúgy Kaley Cuoco sorozata is jelölve lett a legjobb vígjátékra, de ott meg a Ted Lasso nyomta le A légikísérőt. Szóval elmaradt a díjeső. Pont, mint legutóbb, amikor Kaley Cuoco ezt a zseniális képet posztolta magáról.

 • Az Álarcos énekes legutóbbi adásában sikerült végre úgy leleplezni valakit, hogy arra az illetőre volt is egy jó tippje az egyik nyomozónak. Eddig teljesen rossz úton jártak, kivéve Pákó esetében, őt azért könnyen felismerték. Korábban viszont nagyon mellé lőttek, amikor kiderült, hogy az olimpiai bajnok Kovács Ágnes volt a csiga jelmez alatt. Most viszont, amikor a zsiráfot kellett kitalálni, Fluor Tomi az utolsó pillanatban bemondott egy nevet: Nemazalány. És bejött a tipp, mivel tényleg a YouTube-ról ismert Nemazalány, vagyis Halastyák Fanni volt a jelmez alatt.

 • Ijesztő fotót osztott meg magáról az Oasis egykori énekese.

  Screenshot 992
  Fotó: Twitter

  A friss képen Liam Gallagher orrát egy ragtapasz fedi, és néhány ponton kenőccsel kenték be az arcát. Az énekes láthatóan nincs túl fényes állapotban – hogy pontosan mi történt, arra azt a magyarázatot adta, hogy kiesett egy helikopterből. 

  Liam Gallaghert szombat este az Isle of Wight Fesztiválra várták, a BBC információi szerint a baleset állítólag a koncert után történt, ám nem a rendezvény területén. Hogy túl nagy baj nem lehet, az abból is látszik, hogy a kommentszekcióban az énekes humoros válaszokat ad az aggódó rajongók kérdéseire. Volt, aki azt akarta tudni, milyen magasról esett le, amire annyit írt: 1000 lábról. Később azt is belengedte, hogy ez a fotó lesz majd a következő lemezének a borítóján.

  Egy sörösüvegről is érkezett poszt, igazolván, hogy minden rendben Gallagherrel.