Nándor
3 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 40252429 b5c684fb9820fd30d278925c8a51b6e3 wm

  Még meg sem jelent, de már harmadik helyen áll Várkonyi Andrea könyve a Bookline listája szerint.

  Várkonyi Andrea Facebook-oldalán osztotta meg, hogy néhány nap alatt, a még meg sem jelent könyve már a harmadik helyen áll a Bookline előjegyzési sikerlistáján.

 • Rick Astley "Never Gonna Give You Up" című dalának eléneklésével indította útjára az éghajlatváltozásra felhívó globális koncertsorozatát szombaton Greta Thunberg.

  GettyImages-1131160779
  Fotó: Maja Hitij / Getty Images Hungary

  A svéd klímaaktivista a Fridays for Future előadójával, Andreas Magnussonnal együtt lépett színpadra Stockholmban, hogy előadják a slágert.

  Az esemény volt az első a 19 globális koncertből álló, Climate Live 2021 elnevezésű sorozatban, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet és nyomást gyakoroljon a világ vezetőire a novemberben Glasgowban megrendezésre kerülő COP26 globális klímakonferencia előtt.

  A fellépést itt nézheti vissza: 

   

 • GettyImages-1341339340
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Billy Porter szerint nagy hiba volt, hogy Harry Styles került a Vouge címlapjára, mint az első férfi, aki női ruhába bújt. 

  A Sunday Timesnak adott interjú során az amerikai színész épp legutóbbi könyvét, az Unprotected: A Memoir Porterről is beszélt, ahol azokról a férfiakról is szó esett, akik olyan ruhákat hordanak, mint a szoknya vagy egyéb női darabok, azonban azt vallja, hogy ő volt az, aki elindította ezt az egészet.

  "Én voltam az első aki megcsinálta, mostanra már mindenki más is hordja ezeket"

  — mondta Porter, aki szerint a divat világa csak azért fogadta be őt, mert "muszáj volt nekik".

  Mint mondta, a non-bináris stílust ő maga hozta be a köztudatba 

  "ennek ellenére a Vogue mégis Harry Stylest, egy fehér, heteró férfit rakta címlapra, női ruhában."

   Styles egyébként az LMBTQ+ közösség támogatója, Porter ennek ellenére azt vallja, hogy az énekest igazából ez az egész nem érdekli, csak csinálja, mert most ez pörög a szakmában.

  Porter kitért arra is, hogy nagyon keményen dolgozott egész életében, hogy eljusson oda, ahol most van, de Harry Stylesnak ehhez elég volt "fehérnek és heterónak" lennie.

  (Indy100)

 • Varga Viktor

  Varga Viktor hivatalos YouTube-csatornáján tette közzé, amint előadja a magyar Himnuszt.

  A videó alatt az énekes a következőket fűzte hozzá a másfél perces alkotáshoz:

  "Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja."

  Viktor egyébként a költő és forradalmár emlékére, maga készítette el Petőfi Sándor ruháját, hogy ezzel is emlékezzünk meg róla, micsoda "erők lakoznak a szíveinkben".