2024. június 20. 15:00 ÉLŐ
Szlovénia 1
Szerbia 0
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bulcsú örökölte szülei zenei tehetségét.

  Lassan egy éve már, hogy Kanadában kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő Homonnay Zsolttól született kisebbik fia. Ahogy azt a házaspár korábban már elmesélte, a költözés részben a 17 éves Bulcsú ötlete volt, és a jelek szerint jól be is illeszkedett Torontóban a tinédzser. Nem csak 80 százalék felett teljesít az iskolában, de még zenei karrierje is beindulni látszik. Jazz-zongorázással kezdett el foglalkozni, és a jövőjét is ebben látja.

  „Szépen veszi az akadályokat. Négy különböző zenekarban játszik most már, amiből kettő iskolai és kettő meg már iskolán kívüli. Úgyhogy elkezdték őt megtalálni és felfedezni, ezt rettenetesen élvezni, szerintem néha túl is hajtja magát” – mesélte a Tv2-nek Polyák, aki szintén sok énekesi felkérést kap kint, és férje is bőszen építi kanadai karrierjét.

 • Egymást motiválják.

  D1I6105
  Fotó: Németh Kata / Index

  Szabó András Csuti lassan már két éve alkot egy párt a nála 13 évvel fiatalabb Sudár Biankával, akivel rendkívül boldogok. Bár kezdetben igyekeztek kapcsolatukat távol tartani a reflektorfénytől, idővel aztán egyre többet meséltek szerelmükről. Most a Story magazinnak adtak interjút egy fitnesz tematikájú eseményen, ahol együtt sportoltak és kapcsolódtak ki.  Mint kiderült, sokszor egymást motiválják az egészséges életmódra, legyen szó az étkezésről vagy arról, mikor és mit edzenek. 

  Ez most így jól hangzik, de azért rendesen kell nyüstölnöm őt... De mivel következetes vagyok, Csutinak nincs más választása, mint velem csinálni. És hát végül csinálja is. Azt eszi ebédre, amit én, kibírja, hogy ne vegye ki a csokit az édességes fiókból.

  – mondta Sudár, aki nagyban segít párjának, hogy ne csábuljon el, ha édességről van szó.

  Bius ért a nyelvemen. Oda szúr, ahol fáj, azaz jók a kritikái. Illetve szokta mondani, hogy nem az a kérdés, van-e kedved este még elindulni edzeni, hanem hogy meddig teheted ezt meg úgy, hogy rendben van az egészséged, nem fájnak az ízületeid... Ez pedig mindig betalál. Igaz, csak két hétre, aztán újra el kell mondania.

  – ­magyarázta nevetve Csuti, aki jelenleg forgat, párja pedig államvizsgára készül, de hamarosan elszöknek kettesben pihenni: „Valószínűleg Ciprusra. Szóba jött még Dominika és Dubaj is... Meg persze lesz közös nyaralás a gyerekekkel. A Balatont például már nagyon várják. Sokat vannak nálunk, ott a medence, a jakuzzi, szóval nekik már el is kezdődött a nyári szünet.” – tette hozzá.

 • Visszautasítja azokat a vádakat, hogy ő lett volna hűtlen.

  DSC2089
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Dudás Miki tavaly ősszel jelentette be, hogy kilenc év házasság után külön folytatják útjukat feleségével, Szigligeti Ivett-tel. A világbajnok kajakozónak két gyermeke született, akiket párja magával vitt, amikor hazaköltözött a szüleihez. Majd később úgy tűnt, az egykori sportoló és influenszer kedvese kibékülnek egymással, és kapcsolatuk is rendeződik, de előbbi bejegyzése most tiszta vizet öntött a pohárba.

  Akkor tegyünk pontot az i-re. Olvasom itt, a médiában, hogy megint szakítottunk Ivett-tel. Én vagyok a sz*r, ezt kommentelik. Akkor most elárulom, hogy Ivett megcsalt, ráadásul egy közös ismerőssel, akit nem nevezek nevén, de Vecsésen autómosó. Kiderült, hogy Ivett nem véletlen jár oda heti 3× autót mosatni. Engem vádol a média megcsalással, amikor ártatlan vagyok. Nekem nincs szükségem arra, hogy írjanak rólam, nem ebből élek

  írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-posztjában Dudás, majd így folytatta:

  Úgy látszik – sajnos –, annak, akit 10 évig szerettem, ez az éltető elem, hogy szerepelni kell. Ki kell rakni idézeteket meg mindent, hogy beszéljenek rólunk. Én ezt nem szeretném. Szerettem volna csendben lezárni, de felháborít, hogy engem neveznek hűtlennek, amikor én lettem megcsalva. A továbbiakban nincs mit ehhez hozzáfűznöm, csak szerettem volna megvédeni magam, én nem vagyok hűtlen!!!! Csak nem itt élem az életem, mint a gyerekeim anyja.

 • Még az autójából sem szállt ki, csak felvette a gázsit.

  3K1A1683
  Fotó: Karip Tímea / Index

  Szandi múlt szombaton egy szlovákiai magyarlakta településen, Madaron adott volna koncertet, ám amikor a jótékonysági esemény helyszínére érkeztek férjével, azzal szembesültek, hogy alig jöttek el az emberek, így fellépés nélkül távozott – írja a Blikk.

  A rendezvény egyik résztvevője arról számolt be a lapnak, hogy az énekesnő az esti órákban érkezett meg, de az autóból sem szállt ki, hanem elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül, majd elhagyták a helyszínt. A rendezvény egyik szervezője ezt meg is erősítette.

  Sajnos minden így történt. Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót (közel 600 ezer forint – a szerk.), majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk

  – fogalmazott a szervező, aki szerint Szandi hajthatatlan volt, és bár kérlelték, hogy ha egyórás koncertet nem is ad, legalább 3-4 dalt énekeljen, egyáltalán nem állt színpadra.

  A lap megkereste az énekesnőt és férjét, Bodgán Csabát is, hogy reagáljanak a történtekkel kapcsolatban, mire elmondták, hogy 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ám összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében.

  Rendszeresen járunk a Felvidékre koncertezni, mindig jól sikerült, és most is azért utaztunk több száz kilométert, hogy Szandi énekeljen. Közvetítőn keresztül mentünk, a helyi szervezőkkel semmilyen kapcsolatban nem álltunk. Arról sem tudtunk, hogy egy család megsegítéséről szól a rendezvény, a helyszínen szembesültünk ezzel, ahogyan a szervezetlenséggel és azzal is, hogy alig volt ott valaki. Szerintem az is nagy hiba volt, hogy a plakáton nem tüntették fel, ki mikor lép színpadra

  – magyarázta Bogdán, hozzátéve: a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Ha ez meglett volna, minden gond nélkül megtartották volna a koncertet.

  Szandi megerősítette, hogy valóban nem szállt ki a kocsiból, mert azt látta, nem nagyon volt hova: „Egy nagy focipályán volt egy színpad kivilágítva, és ennyi. A szervező hölgy nagyon együttműködő volt, mondta, hogy tökéletesen megérti, hogy így nem állok színpadra, majd sűrűn elnézést kért a könnyeivel küszködve. Meg is sajnáltam őt, még a kezét is megszorítottam. Könyörgésről azonban szó sem volt” – tette hozzá.

  A házaspár elismerte, hogy elvették a fellépésért járó összeget, kiemelve, hogy ők megtették a kötelességüket, és nem miattuk, hanem az előre leírt feltételek hiánya miatt maradt el a koncert. Bevallásuk szerint azonban ez az összeg kevesebb volt, mint az említett 1500 euró, de ezt hajlandók is visszautalni.

  Szeretnénk felajánlani, hogy ha a szervezők küldenek egy számlaszámot, visszautaljuk a pénzt, ezzel is támogatva a családot, hiszen mindig is szívügyem volt a rászorulók megsegítése. Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem

  – mondta Szandi.