Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Pedig alig költöztek be az új lakásukba.

    Ahogy arról korábban beszámoltunk, Tóth Gabi férjével, Krausz Gáborral együtt elhatározta, hogy kislányukkal a főváros zaját hátrahagyva vidéken kezdenek új életet. A házaspár Szentendrén talált rá álmai otthonára, ahová lassan teljesen beköltöztek, most azonban rátört az anyukára az egyedüllét érzése, olyannyira, hogy még Hannika hisztije is hiányozik neki az üres házban, aki azóta óvodába jár.

    Olyan üres a ház, hogy kong. Na jó, lehet, hogy azért is, mert tényleg nincs még minden bútor benne, de olyan nagy a csend, hogy szinte hangos. Tudom, hogy ez paradoxon, de aki hasonlón ment keresztül, biztosan érti, miről beszélek. Amikor hazaérsz, és tennéd, amit az elmúlt 3 évben rendszeresen, de nincs kinek, nincs kivel

    – kezdte az énekesnő Kendőzetlenül című blogján, melyben rendszeresen személyes gondolatait osztja meg az olvasókkal. Tóth Gabi azt is bevallotta, magányosan érzi magát a nagy csendeben, ekkor még kislánya hangoskodása is nagyon tud hiányozni neki.

    „Hannikám oviban van, de itt állok a hirtelen rám szakadt idővel, az üres házzal, és nem tudok mit kezdeni. Ülök a szobájában, nézem a szerte-szana heverő játékait (bezzeg az oviban elpakolja maga után a játékokat), és visszasírom az állandó nyüzsgést, a folyamatosan éneklő hangocskáját, a megszámlálhatatlan anyaaa, aaaaanyaaaa, annnnnyaaaa-t, a gurgulázó kacaját, még a hisztiket is... Jesszusom, ezt én írtam le? Dehogy hiányzik a hiszti! Viszont minden, amit előtte írtam, tényleg hiányzik” – vallotta be olvasóinak az énekesnő.