Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy ideje már pletykálják, hogy együtt vannak.

  GettyImages-1307133948
  Fotó: Anthony Pham / Getty Images Hungary

  Olivia Wilde után újra színésznőbe szeretett bele Harry Styles, a jelek szerint legalábbis gyengéd érzelmek fűzik őt Taylor Russelhez. A Bones and All című film kanadai sztárját már a nyár közepén hírbe hozták az énekessel, miután egy színházi eseményről egy kocsiba ülve távoztak, másnap pedig egy sajtóeseményen ölelgették egymást. Most is árulkodó fotók készültek a 29 éves fiatalokról, amint kávézás közben, kéz a kézben sétálgatnak észak-London utcáin.

  A People magazin szerint egyelőre egyikőjük sem reagált a hírekre vagy megkeresésükre. 

 • Nem ismer kegyelmet.

  Gőzerővel készül a Sztárbox mérkőzéseire Rácz Jenő, aki Instagram-posztjai alapján egyre többször tűnik fel az edzőteremben. A séf pár napja egy félmeztelen fotóval mutatta meg, milyen izomtömeget épített már magára, most pedig a bokszringből jelentkezett be egy izzasztó videóval, amelyben ckíméletlenül szórja az ütéseket.

  Imádom ezt a sportot

  – írta bejegyzéséhez A Konyhafőnök zsűritagja, egy rajongója kérdésére pedig elárulta, januárban műtött térde is egyre jobban van, „már 99%os”.

 • Na de mit keres a falán Marics Peti régi bankkártyája?

  Otthonában fogadta a Fókusz stábját Manuel. A Voice coacha Jungle nevű bengáli macskájával osztja meg a lakását, de nem csak őt mutatta meg a stábnak és a nézőknek, hanem például rajongóitól kapott temérdek ajándékát is. Falán egy egyedi emléktábla kapott helyet, ezen mágnesek és matricák mellett olyan kincseket is kiszúrhatunk, mint Marics Peti régi bankkártyája.

  „Nem tudom igazából, hogy került hozzám. Szerintem én ezt csak az ő lakásukból elhoztam, mert láttam, hogy már lejárt” – mesélte Manuel, aki nem csak az efféle emlékeket gyűjti, hanem az edzőcipőket is. Van igazi ritkaságnak számító, sőt több százezret érő darabja is.

  „Rászoktam sajnos arra, hogy mindig, amikor kiutazom valahova, akkor ott keresek magamnak egy ilyen designer boltot, és veszem magamnak ott egy cipőt” – magyarázta az énekes, majd azt a vadonatúj lépőt is megmutatta, amelyet Budapest Parkos koncertjén fog majd felavatni.

 • Nagyon otthonos, még fülzsír-gyertya is van!

  Képernyőfotó 2023-09-27 - 0.06.26.png
  Fotó: instagram

  Hiánypótló ingatlannal bővült az Airbnb oldal kínálata: október 13.-tól bárki számára kibérelhető lesz Shrek mocsár-otthona. A skót felföldön található kunyhó kívülről és belülről is pont olyan, ahogy azt a Dreamworks nagysikerű animációs filmsorozatából megismerhettük – igen, beleértve az ogreveszélyre figyelmeztető táblát és a híres kerti pottyantós vécét is. Az ismertető ugyanakkor nem tér ki arra, mi a protokoll, ha egyszer csak beállít vendégségbe a létező összes mesehős.

  Az első fotók meglehetősen ígéretesnek tűnnek, a várhatóan nagy érdklődés miatt azonban a rajongók jobban teszik, ha készenlétben állnak majd két hét múlva pénteken, amikor megnyílik a foglalási felület.