Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A képek láttán az embernek rögtön kedve lenne az edzőterembe rohanni.

  rita
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő London utcáit járta épp, amikor belefutott néhány paparazziba.

  Rita pedig enyhén letolt napszemüvegben köszöntötte őket, miközben megvillantotta a görög szobrokat idéző kockahasát is.

 • A nézői kommenteket csak VV Barna és VV Melina kapták meg, akik őszintén válaszoltak a kérdésekre.

  vv11
  Fotó: RTL

  A nézőket és VV Barnát is nagyon érdekelte, hogy Melina jelenleg hányadán áll VV Danival, amit a lány most tisztázott.

  Mint mondta, még nem szerelmes, de többet érez iránta, mint barátság.

  Ezután VV Barnán volt a sor, akit néhányan manipulatívnak neveztek, de előkerült a kérdés, hogy a fiú milyen elveket vall.

  Barna őszintén elmondta, hogy nem akarja apja nyomdokait követni, és elítéli a nők bármilyen formájú bántalmazását.

 • Tobey Maguire 2002 és 2007 között alakította Peter Parkert Sam Raimi Pókember-trilógiában, illetve a 2021-es Pókember: Nincs hazaútban is visszatért a szerepben.

  A rajongók mind a mai napig őt tartják az "eredeti" és a legjobb Pókembernek, nem véletlenül kampányolnak azért, hogy készüljön el Rami 4. filmje is, és nagyon úgy tűnik, hogy ez nem lenne Maguire ellenére sem.

  A közel 50 éves színész ugyanis arról nyilatkozott, hogy imádja a Pókember filmeket, és nem rajta múlna a visszatérése.

  Ha ezek a fickók felhívnának, hogy felbukkannék-e ebben a filmben, vagy csak elolvasnám-e ezt a szöveget, ami Pókemberhez köthető...simán igent mondanék! Miért ne akarnám megcsinálni? 

  Ugyan egy negyedik Sam Raimi Pókember-filmnek kevés az esélye, a közelgő multiverzum-sagát lezáró Titkos Háború című Bosszúállók moziban még bőven visszatérhet, ahol az ígéretek szerint az összes Marvel-figura felvonul majd.

 • A Spongyabob – A mozifilm 2004-ben jelent meg a mozikban, és van benne egy jelenet a film vége felé, amiben felbukkan David Hasselhoff.

  hoff
  Fotó: Instagram

  Spongyabob és Patrik a torpedóként suhanó Hoff hátán szelik át a tengert, amihez ténylegesen készült egy közel 5 méter hosszú, élethű Hasselhoff bábú.

  Az egyik készítő, Derek Drymon az Instagramon emlékezett meg az alkotásról, aminek az évek alatt valahogy nyoma veszett, majd felbukkant Jimmy Kimmel műsorában.

  Drymon azután érdeklődött, hogy vajon most hol lehet, sokak szerint pedig maga David Hasselhoff vásárolta meg az alkotást, amit az otthonában őriz.

  Mindenesetre így közelről rendkívül nyugtalanító látványt nyújt a figura: