Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Európa legmocskosabb konyháit takarítja az a tiktokker, akinek az egyik videóját már közel 40 millióan nézték meg.

  konyha
  Fotó: YouTube

  Az @aurikatariina néven regisztrált videós hegyomlásnyi szemetet takarított el abból a konyhából, ami sanszosan Európa legmocskosabb címére is jó eséllyel pályázhatna.

  Egészen undoritó, hogy mi mindent rejtett a konyha, amiről itt a videó:

  A YouTube-ra feltöltötte videóban még több részletet árul el arról, hogy miként szokta kitakarítani ezeket a koszos konyhákat, illetve átlagosan mennyibe is kerül az ilyesmi.

  Egy ilyen nagytakarítás nem olcsó, azonban Aurikatariina mindezt ingyen csinálja. A Scrub Daddy szivacsgyártó cég szponzorálja az influenszert, aki bárhová elutazik, hogy elvégezze a piszkos munkát.

 • Úgy néz ki, ez az év már csak ilyen.

  GettyImages-1160880661
  Fotó: BG015 / Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Kicsivel több mint három év együttlét és egy közös gyermek születése után az Amerikai Horror Story színésznője és a Tron: Örökség színésze úgy döntött, hogy külön utakon folytatják – mindez persze senkinek sem lehet meglepő, előbbi ugyanis már Paris Hilton novemberi esküvőjén is egy másik férfival jelent meg, a hivatalos bejelentésig azonban ez idáig várni kellett.

  A People magazin forrásai úgy tudják, a páros már hetekkel ezelőtt szétment, a szakítás mögött a hónapok óta közöttük álló feszültség állt, melyet nem tudtak feloldani. A lap úgy tudja, mind Robert, mind Hedlund figyelmének középpontjában a gyermekük áll, azt szeretnék ugyanis, hogy a lehető legkevesebb stressz érje őt ebben a nehéz időszakban. 

 • 120 éves krokodilmaradványokra bukkantak egy általános iskola alatt Rhonddában.

  A Dél-Walesben megtalált édesvízi állat csontvázát még 2019-ben találták meg, nemrég pedig kiállítottak, hogy bárki megcsodálhassa.

 • Hátborzongató felvétel készült arról, ahogy egy floridai férfi megmenti kutyáit egy medve karmai közül.

  chrome-capture (1)
  Fotó: ViralHog / Youtube

  A teraszra elhelyezett kamerának köszönhetően videóra vette, amint hirtelen megjelenik a bejáratnál egy medve, átugorja az ajtóhoz kihelyezett rácsot, a kiskutyák pedig egyenesen a vadállat irányába szaladnak. Itt kapcsolt hirtelen a Walt névre keresztelt férfi, hogy minden erejét bevetve visszafogja a medvét, aki egy ideig ellenáll, de végül sikerül eltávolítani a kiskutyák közeléből.