Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznőt egyszerűen imádja a kamera.

  GettyImages-1423555227
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A kubai származású színésznő rövidesen a Netflix következő nagy dobásában lesz látható, a Marilyn Monroe életét feldolgozó Blonde címmel érkező filmben ugyanis ő fogja alakítani a legendás szexszimbólumot. Armas színészi tehetségnek és kisugárzásnak sincs híján, bizonyítja ezt mostani fotósorozatában is. Az AnOther magazinnak a színésznőről készült képeit itt tudja megtekinteni:

 • Így pusztította el a kanapét Luna nyuszi.

  Luna  nyuszi úgy jelezte, hogy készen állna az anyaságra, hogy gazdái kanapéjából csinált magának fészket, amit előtte miszlikre aprított. A szülői örömök elé néző nyuszi azonban ezzel csak egy utat nyert az állatorvoshoz, ahol rögtön ivartalanították. Morgan Kollaard nem hitt a szemének, amikor munkából hazatérve meglátta a kanapéból maradt, leginkább felhőre emlékeztető tragédiát, ami Luna karmainak munkáját dicsérte.  A 10 hónapos házinyúl pedig ártatlan fejet vágva ült annak kellős közepén, amikből később még egy fotót is készítettek, mintha épp egy felhőn pihenne.

 • Egy 56 éves nő saját fiának gyermekével terhes, miután menye egészségügyi okok miatt képtelen lett kihordani saját gyermeket. A nagymama azt mondja, már alig várja, hogy megszülje az unokáját. Az 56 éves Nancy Hauck felajánlotta, hogy béranya lesz fia, a 32 éves Jeff Hauck és felesége, a 30 éves Cambria számára, miután menyének méheltávolításon kellett átesnie az ikrei traumatikus születése után. A pár már hat éve küzdött a teherbeeséssel, mielőtt mesterséges megtermékenyítés segítségével megszülettek az ikreik, a most hároméves Vera és Ayva, valamint másik ikerpárjuk, a 11 hónapos Diseal és Luka.

  Miután még mindig bővíteni akarták a családjukat, Nancy azt érezte, hogy ő az, akinek ki kellene hordania a babát, és azt mondta fiának, hogy hajlandó lenne ezt megtenni értük. A nagyszülő meglepődött, amikor az orvosok közölték vele, hogy elég egészséges ahhoz, hogy báranya legyen, mivel nem gondolta volna, hogy az ő korában ez még lehetséges. A család 2022 januárjában kezdte el a hormonkezelést, februárban pedig egy klinikán átültették a megtermékenyített embriót. Nancy most a biológiai unokáját hordozza szíve alatt, és alig várja, hogy megszülethessen.

 • Egy aprócska New York-i apartman virálissá vált a neten, ami nagyjából egy parkoló méretével vetekszik.

  picilakás
  Fotó: YouTube

  New York nem véletlenül számít a világ egyik, hanem legdrágább városának, amit a videó főszereplője, Alaina Randazzo is csak megerősíthet. A belvárosban élő nő ugyanis havi 650 dollárt, azaz nagyjából 270 ezer forintot költ lakbérre, a lakás pedig nem nagyobb, mint egy parkoló. A Caleb Simpson YouTube csatornáján bemutatott lakására egyébként nagyon is büszke a bérlője, aki egy rakás pénzt megspórol mini otthonával, ami mérete ellenére így is rendkívül drága, viszont legalább a központban van.

  A többi lakáshoz képest ugyan olcsó és jó helyen van, azonban ennyi pénzért már nem fért bele egy saját fürdőszoba, ami azért problémás. Randazzo, aki a divatvilágában dolgozik, épp ezért a többi lakóval fenntartott közös fürdőben tud tisztálkodni, ami az előtérben található.