Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Befutottak az első lesifotók a DC következő szuperhősfilmjének főszereplőjéről.

  bluebeetle
  Fotó: Instagram

  Xolo Mariduena (Cobra Kai)  főszereplésével érkezik a Blue Beetle című film, amihez most olyan fotók érkeztek, amiken kellően megcsodálható a címszereplő jelmeze.

  A Blue Beetle név egyébként 1939 óta több szuperhőst is jelentett, akik számos kiadó égisze alatt jelentek meg a képregények hasábjain, jelenleg pedig a DC Comics tulajdonában áll.

  A mostani verzióban egy mexikói fiú története lesz központban, aki rátalál egy olyan földönkívüli "bogárra", ami felruházza őt egy hihetetlen képeségekkel bíró páncéllal.

  A Blue Beetle valamikor 2023-ban érkezik a mozikba.

 • Szerinte a szex sokkal közelebb hozza az embereket Istenhez, mint azt hinnénk.

  Norm Self nyugalmazott lelkész élete nagy részét a keresztény hit szolgálatában töltötte az egyházban, de 80-as éveiben úgy döntött, hogy ideje változtatnia. A karrierváltásra öt évvel ezelőtt került sor, a férfi ma már 88 éves.

  Korábban közel 30 évig volt házas egy nővel, de végül rájött, hogy meleg. Innentől kezdve további 20 évébe telt, mire nyilvánosan is előbújt, 2017-ben pedig meg is jelentette első felnőttfilmjét. A férfi szerint pornózni olyan, mintha minden nap egy hatalmas buli lenne. 

  Úgyis szexelni fogunk, szóval miért ne tehetnénk azt egy felszabadító és összekötő élménnyé, ahelyett, hogy az árnyékban rejtegetnénk?"

  — fogalmazott korábban. 2018-ban, amikor tettével híressé vált egy rövid interjú is készült vele, ezt alább nézheti vissza: 

 • Kim Kardashiant ezúttal vehemens támadások érték követői részéről, oldalán ugyanis nem túl meggyőző módon úgy tett, mintha különböző vegán ételeket enne meg egy külföldi élelmiszermárka új reklámjában.

  GettyImages-1186821556
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  A valóságshow-sztár videójában a növényi alapú étrend előnyeit taglalja, miközben a Beyond Meat által elkészített ételek előtt pózolt. A rövid reklámspotban arról beszél mennyire elkötelezettnek érzi magát a vállalat küldetése mellett, hozzátéve, hogy a növényi alapú hús nem csak elképesztően finom, de jobb a fogyasztójának és a bolygónak is egyaránt jót tesz.

  Annak ellenére viszont, hogy a híresség a videóban azt állítja, hogy a termék rendkívül ízletes, a követők szerint nyilvánvalóan nem találta annyira étvágygerjesztőnek, hiszen meg sem kóstolta azokat. 

  A reklámban a kommentelők szerint az látható, ahogyan Kim egy meg nem evett hamburger felét tartja, miközben a szájával rágó mozdulatokat imitál. A Kardashian-lány pechjére a burgeren valóban jól látható, hogy nemcsak húsmentes, hanem harapásmentes is volt. A celeb rajongói tehát becsapva érezték magukat, ennek pedig erősen hangot is adtak.

  via (ladbible)

 • Egészen egyedi módon vetett véget a tiltásnak...

  Kitty Lixo, egy igazi multifunkcionális nő, egyszerre OnlyFans-modell, podcast-házigazda és felnőtt-tartalom-gyártó, nemrégiben azonban negyedszerre is tiltották több, mint 150 ezer követővel rendelkező Instagram-fiókját, így az ügyfélszolgálattal való végtelenül hosszú csevegés helyett egy alternatív módot választott fiókjának visszaállítására. 

  A fiatal lány a No Jumper Podcastben adott interjút, mely után neve futótűzként kezdett el terjedni az interneten, Lixu ugyanis a műsorvezető, Adam22 kérdésére elárulta, hogy lefeküdt egy Meta-alkalmazottal — akit már korábbról ismert— hogy az visszaállítsa a fiókját. Amikor azonban a profil ismét tiltásra került a kéretlen tartalmak sokasága miatt, a lány már nem mehetett vissza korábbi Metás kiszemeltjéhez,

  így a Bay Area-i kapcsolatai és a LinkedIn segytségével újabb Meta-alkalmazottakat vadászott le, egészen addig, míg egyikőjük szexért cserébe ismételten vissza nem állította Lixo profilját. 

  A fiatal lány később a Rolling Stone podcastjában is mesélt a történtekről, ahol tisztázta, hogy pontosan mi is történt.

  Nem volt olyanról szó, hogy 'Hé, ha leszoplak, felülvizsgálnád nekem ezt az ügyet?'. Arról sem, hogy a szexért cserébe nekem bármit is kapnom kellett volna 

  — mondta, bár azt egyáltalán nem tagadja, hogy fiókja visszaszerzése nem motoszkált a fejében, mikor a Meta-munkatársaival beszélgetett. 

  Nem érzem úgy, hogy bármit is felfedtem, vagy kiszivárogtattam volna. Technikailag semmi sem tiltja a cégen kívüli barátokkal való találkozást, kapcsolatlétesítést. Úgy érzem, hogy amit tettem, az egy teljesen átlagos szituáció, mely a legvégén számomra előnyös lett

  — mesélte a modell. A No Jumper című podcastből alább nézhet vissza egy rövid részletet: 

  (Forrás: Rolling Stone)