Erik, Alexandra
EUR 383,25 Ft
USD 364,79 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fiona Hill, az Amerikai Nemzetbiztonsági Tanács volt tagja egykor Donald Trump tanácsadója volt orosz ügyekben, és ilyen minőségében részt vett egy munkavacsorán Vlagyimir Putyinnal. Ennek részleteit elevenítette fel a BBC Sounds Desert Island Discs című adásában, amelyben nem csak diplomáciai titkokról rántotta le a leplet.

  Hanem arról is, hogy Putyinnak furcsa szaga van.

  „Nem használt parfümöt, de olyan illata volt, mintha a mosógépből lépett volna ki. Mintha éppen egy speciális fürdetésen esett volna át” – magyarázta Hill.

  De nem ez volt az egyetlen furcsaság:

  • Putyin egy kortyot sem ivott és egy falatot sem evett a vacsorán.
  • Nem szemüveges, ezért hatalmas kártyákat tettek elé, hogy tudja, ki kicsoda, és kinek mit kell mondania.
  • Bár alig volt észrevehető, de rángatózott az arca.

  Hillnek emellett még Putyin remekül szabott öltönye és méregdrága órája szúrt szemet, illetve az, hogy a megbeszélés alatt tudomást sem vett róla.

 • Sokkolta követőit a rapper.

  Azt, hogy miért pont a lila szín lett a nyerő ugyan nem magyarázta meg, az indokot azonban nem különösebben nehéz kitalálni. Curtis hatalmas Újpest-rajongó, a csapat színe pedig a lila, így biztosan állíthatjuk, hogy többek között ez is közrejátszhatott a színválasztásban. 

  Mindenhol csak a lila! Indulhat a fesztivál szezon

  – írta Instagram-oldalán a fotóhoz a rapper, melyen egy szivarral a szájában pózol egy jakuzziban. A fotót alább tekintheti meg: 

 • A szerelem nem ismer akadályt, vagy ha mégis, akkor megtalálja a kiskaput. A 37 éves Amanda Baron négygyermekes anyukaként is tinilányokat megszégyenítő elszántsággal rajong Ed Sheeranért, olyannyira, hogy bálványa miatt még egy ötödik gyermeket is bevállalt – az énekes hasonmásától.

  Amanda a piacon elérhető legjobbat választotta, a 27 éves Ty Jones életvitelszerűen Ed Sheeran-hasonmásként űzi az ipart, esküvőkön, bulikon lép fel. Egy ilyen szereplésén ismerkedtek meg, a többi pedig jött magától.

  Mindig is szerettem volna egy vörös hajú férfival randizni, és most a legjobbat sikerült kifognom– leszámítva persze az igazi Edet

  – magyarázta a Sunnak Amanda, aki júliusra várja gyermekét.

  A babának már most Ed Sheeran-dalokat játszanak, csak hogy tudja, mi vár rá. Ő pedig a leendő apuka, Ty Jones, hivatásos Ed Sheeran-hasonmás:

 • Brian Austin Green és várandós barátnője közös séta közben kerültek a fotósok körébe.

  rihanna
  Fotó: Instagram

  Megan Fox egykori kedvese épp mostani barátnőjével, az állapotos Sharna Burgesszel indult sétálni, aki jól láthatóan nem rejtette el gömbölyödő pocakját. Sokan meg is szólták érte, mondván Rihanna miatt most mindenki ezt csinálja, de ettől függetlenül nem kellene őt utánozni.

  "Rihanna effektus"

  "Sajnos nem mindenki lehet Rihanna."

  De Green is megkapta a magáét a kommentek között:

  "Miért van ennek a faszinak ennyi gyereke?"

  "Hirtelen hogy megöregedett!"

  "Egy csomó gyerek, mind más anyától."