Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ismét a plusz kilókkal küzd a showman.

  Gáspár Győző a minap egy őszinte hangvételű bejegyzést posztolt a közösségi oldalán, melyben töredelmesen bevallja: hosszú idő után ismét súlyproblémákkal küzd. A Romantic együttes korábbi frontembere tavaly büszkén osztotta meg, hogy négy év alatt 62 kilótól szabadult meg, a szembetűnő változást pedig előtte-utána fotókkal is szemléltette akkor. Azóta úgy tűnik ismét gondjai adódtak, ugyanis legújabb Insta-bejegyzésében a következőket írja:

  Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló... 117 kiló.. Mi van?

  – kezdte posztjában a showman, majd így folytatta: 

  „Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom!” – jelentette ki Gáspár.

 • Követői segítségét kéri az egykori szépségkirálynő.

  A TV2 Szerencsekerék című műsorának háziasszonya, Sydney van den Bosch Instagram-oldalán kért segítséget a követőitől. Mint írja, valaki vagy valakik már hetek óta próbálják feltörni a Facebook-profilját, de mivel kétfaktoros hitelesítést használ már évek óta, ezért azt hitte, az adatai biztonságban vannak, de rájött, hogy ez még sincs így.

  Mivel gyorsan tudott cselekedni, ezért Instagramjához már nem tudtak hozzáférni az illetéktelenek, de a privát Facebookját így is felfüggesztették, aminek következtében a beszélgetéseihez sem tud hozzáférni. 

  Kérlek titeket, ha valaki ír a nevemben jelentsétek! Ha pedig valakinek van ismerőse aki ért a social platformok visszaszerzéséhez kérem írjon itt üzenetet!

  – írja bejegyzésében az egykori szépségkirálynő.

 • Úgy tudni, újra szülői örömök elé néznek a férjével.

  Sajtóértesülések szerint Kulcsár Edina kislánya – Amara – tavaly májusi születése óta ismét babát várhat. Az utóbbi hetekben az a szóbeszéd ütötte fel a fejét a nyilvánosságban, hogy az egykori szépségkirálynő második közös gyermekét várja férjével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel.

  Az Origo írása szerint a házaspár a 2023-as év végén, Instagramon indított saját valóságshow-jukban már elárulták követőiknek a gyermekáldás tényét. Hozzátették, úgy tudni, Kulcsár a harmadik hónapban jár, és kisfiút hord a szíve alatt. A hírt ugyanakkor érdemes fenntartásokkal kezelni, ugyanis azt egyelőre nem erősítették meg a szerelmesek.

 • Közel 18 éve vitte el a főnyereményt.

  DKOKO20060321003
  Fotó: Kollányi Péter / MTI

  Cserey Gábor 2006-ban vitte haza a Legyen Ön is milliomos! 40 millió forintos fődíját. Magyarországon máig ő az egyedüli, aki képes volt mind a tizenöt kérdést megválaszolni, és ezzel megnyerni a játékot. Most a Blikknek adott interjút, amelyben azt kérdezték tőle, mire költötte a nyereményét, de arról is beszámolt, mennyire változtatta meg az életét a pénzösszeg.

  Ugyanúgy élek ma is. Akkor sem volt olyan hatalmas összeg a 40 millió forint, hogy az ország 10 leggazdagabb embere közé tartozzak, tehát ugyanúgy dolgoztam a nyugdíjig. Egyébként a mai napig én vagyok a lexikon a családban, ha nem tudnak valamit, egyből jön a »menj, kérdezd meg apádat, nagyapádat!«

  – magyarázta az egykori kvíznyertes, aki „autóra, lakás- és nyaralótatarozásra, utazásra” szánta a nyereményét, ami így aztán „pillanatok alatt elkopott”. 

  Cserey azt is elárulta, hogy családja unszolására jelentkezett annak idején a műsorba, amely tévészereplését követően sokáig alig tudott végigmenni egy utcán úgy, hogy ne ismerjék fel vagy szólítsák le. Mint mondta, ma is szívesen jelentkezne vetélkedőbe, de hiába próbálkozik, nem látják őt szívesen, mert inkább a fiatalokat hívják.

  Az ugrást követem, de nem nekem való, mert tele van általam nem preferált kérdésekkel, ráadásul 30-40 év körüliek szerepelnek benne, engem nem engednének oda. A Maradj talpon-nál is azt mondták, a korom miatt nem eshetek le… mondtam, hogy nem fogok, mert jó válaszaim lesznek, de akkor sem hagyták. 74 éves vagyok, hiába mennék, azt mondanák, nem vagyok képernyőképes

  – fogalmazott Cserey.